Multifunkciós asztal

Ötletek

Multifunkciós asztal

A képeken látható szekrény alapvetően tv-állványnak készült, de végül multifunkciós asztalként lelte meg a helyét Gál Józsefék lakásában, Debrecenben.

 

Méreteit tekintve 100x52x40 cm-es, a két oldalon CD és DVD tárolásra is alkalmas 13 cm széles polc került kialakításra, amiben a jobb oldalon a közbenső polcot kivéve most dossziékat tartanak. Maga a szekrény 18 mm-es bútorlapból készült, facsapolással, ragasztva. Csavart vagy más rögzítőt ezen kívül nem tartalmaz. Az élfóliázást is József maga végezte.
hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Gép- és anyagújdonságok
Asztali flex
Multifunkciós asztali géppé változtatta sarokcsiszolóját Horváth Illés Tápiószecsőn – mindössze néhány rögzítőelem és csavar segítségével.


Ötletek
Egyszerű állvány gérvágó fűrészhez
A legtöbb barkácsoló, aki fával foglalkozik, előbb vagy utóbb felismeri, hogy szüksége van egy gérvágó fűrészre. De néha azt is tuningolni kell.


Otthon-bútor
Magával ragadó TV-fal
A nappali kellemes, otthonos hangulatát nagyon könnyen lerombolhatja egy rideg technikai eszköz, mint például egy falra szerelt LCD TV, ami központi helyet foglal el a helyiségben. Most bemutatunk egy trükköt, amivel kiválóan orvosolhatjuk ezt a problémát. Könnyedén elkészíthető, akár házilag is, barkácsoljon velünk!


Ötletek
Cicavízió élőben
Régi Videoton televízióból készített cicaházat Süle Gabriella Budapesten.


Gép- és anyagújdonságok

Csak a legtisztább színek maradhatnak
Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.Fizessen elő digitálisan!

ötletmozaik.hu © 2020

minden jog fenntartva
Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság