Wellness festékcsalád

Otthon-bútor

Wellness festékcsalád

A Caparol kifejlesztette a wellness festékcsaládot, a festékek új generációját, hogy az Önök otthonában is megvesse a lábát az egészséges lakóklíma. Három festék, amelyek egymással is kombinálhatóak és érezhetően frissebb lesz otthona levegője, nem lesz otthon is szmog!
A számtalan berendezési tárgy, a sok háztartási, szórakoztató elektronikai eszköz, vezeték nélküli számítástechnikai, kommunikációs eszközök mind a mi kényelmünket szolgálja, de érdemes elgondolkodnunk azon, hogy vajon az egészségünket is szolgálja? Bár sokan nem tudják, de lakásunk, otthonunk klímája rendkívül fontos tényező, amely befolyásolja közérzetünket, egészségünket. Lakásaink fő feladata, hogy védjen a külső környezeti hatásoktól, biztosítsa számunkra a nyugodt pihenést, regenerálódást a hétköznapokban.
 
Mindennapos kártevők
A vegyszerek, tisztítóeszközök, festékek, lakkok, építőanyagok károsanyag kipárolgásai, a cigaretta füst, a gáztűzhely égéstermékei, a penészgombák spórái mind, mind terhelik az otthonunk levegőjének minőségét. A károsanyagok feldúsulásához a rossz szellőztetés, az egyre jobb hőszigetelés, a lakóterek légterének csökkenése is egyaránt hozzájárul. Sokan nem is gondolnák, hogy a lakás levegője sokszor szennyezettebb, mint az utcai benzingőzös szmog.
 
Véd az elektromágneses sugárzástól
Otthonunk elektromágneses terhelése egyre csak növekszik, amire egyre érzékenyebben reagálunk. Az ElektroShield hatékony védelmet nyújt a külső magas frekvenciás elektromágneses sugárzások (mobiltelefon bázisállomás, radar?) ellen és az elektromos vezetékek által keltett alacsony frekvenciás terek ellen. Kiválóan alkalmas olyan kiemelt helyekre, helyiségekbe, mint pl. gyerek-, háló, dolgozószobák, nappalik, korházak, rendelők, iskolák illetve óvodákban való felhasználásra. Az elektromágneses hullámok és az alacsony frekvenciájú elektromos erőterek hatásának csökkentését több egyetemi tudományos munka is igazolja.
 
Védelem a mikroorganizmusok és szerves szennyeződések ellen
A Caparol egyik világújdonsága a CapaSan egészségbarát beltéri festék. A CapaSan a fotokatalitikus hatásával megtisztítja a levegőt az allergén anyagoktól, mikroorganizmusoktól. A fehér pigmentek a fényenergiát felhasználva a szerves részecskéket lebontják. Csökkenti például a falon levő nikotin lerakódást, a kellemetlen szagokat, a baktériumok számát.
 
Környezetbarát festék allergiások részére
Csúcsminőségű és nagy tisztaságú, környezetbarát beltéri falfesték a Caparol Sensitív. Ideális az egészséges otthon megteremtéséhez, mert alkalmazásával semmilyen károsanyaggal nem terheljük a beltéri levegőt. Allergiásoknak javasolt, a allergiások számára alkalmas tanúsítvánnyal RW TÜV Essen rendelkezik! A szokványos lakó- és dolgozó helyiségek valamennyi új és felújított felületére alkalmas. Kiemelten ajánlott a hálószobákban való alkalmazása.hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Gép- és anyagújdonságok
Legyen az ajtód a díszleted
Különleges pályázatot írt ki a Hörmann Hungária Kft. a Visart és a Modart Művészeti Iskolákkal közösen az intézmények hallgatói számára.


Kert-balkon
A homlokzat díszítve szép
Egy ház homlokzatának nem muszáj unalmasnak lennie – ezt bizonyítja olvasónk példája is.


Szerszám-anyag
Egyéni színekben pompázó falak
A pasztellek töretlen népszerűsége, az élénk színekre való nyitottság, és a kreatív kísérletező kedv jellemzi a magyar felújítási attitűdöt.


Otthon-bútor
Két új falfesték a Mapei kínálatában
Vakítóan fehér falfelületet szeretne a festés után elérni vagy olyan falfestéket szeretne, mely lemosható? A Mapei mindkettőre kínál megoldást! A két festék kifejlesztésének fő oka nagyon egyszerű. A Mapei termékek nagy részét olyan felújítási folyamatokban használják, ahol az esetek... 
Gép- és anyagújdonságok

Falfesték, ami fűt
Gép- és anyagújdonságok

Kényelmes és egészséges matracok


Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.Fizessen elő digitálisan!

ötletmozaik.hu © 2020

minden jog fenntartva
Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság