hirdetésMegoldások ragasztóval

Otthon-bútor

Megoldások ragasztóval

Sokan még mindig bizalmatlanok a rögzítés ragasztásos módjával szemben, pedig az utóbbi időben ez a technológia nagyon sokat fejlődött. A különböző anyagcsoportokra kifejlesztett ragasztók ezerszer kiállták a tesztelések legszélsőségesebb módozatait, de a mindennapi tapasztalatokat is.

Azokban a háztartásokban, ahol egyetlen családtag sem érez kedvet az ezermesterkedéshez, nincsenek barkácsgépek, és szerszámok is csak módjával, egy csavarral történő rögzítés is gondot okoz. Az azonban mindenhol előfordul, hogy valamit valamihez rögzíteni kell: a tükröt a csempére, vagy dekorációs elemeket a falra, esetleg az önállósult parkettaszegélyt kéne a helyére rögzíteni, netán az ablakpárkány lazult meg. De nemcsak gép hiányában ajánlható a ragasztásos rögzítés: bizonyos dolgokat egyszerűbben, szebben meg lehet oldani ezzel a módszerrel. Most a szerelő- és a tömítőragasztó alkalmazását mutatjuk be.
hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Gyerkőc
Fajátékok saját kezűleg
Olvasóinktól időről időre olyan fotókat is kapunk, amelyek bizonyítják: nemcsak bútort, hanem játékokat is érdemes s. k. készíteni.


Ötletek
Hálószoba felújítása
Példás módon oldotta meg tetőtéri hálószobájának felújítását Reményi László és felesége, Hajnalka Esztergomban.


Gép- és anyagújdonságok
Dűbelrögzítő ragasztóhabarcs
Új ragasztóanyag került a piacra a Soudal jóvoltából. A Soudafix névre keresztelt újfejlesztésű ragasztó ideális a betonban és téglában való rögzítésnél.


Otthon-bútor
Rögzítést egyszerűsítő megoldások
Minden háztartásban előfordul, hogy kilazul a dűbel furata, vagy más rögzítési problémák adódnak, például hogy miként és mivel tegyük fel a házszámot a hőszigetelt homlokzati falra, vagy hogyan rögzítsük a tükörlapot.


Gép- és anyagújdonságok

Bilincsrögzítésű szerelvények


Ötletek

Diy madáretető


Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.Fizessen elő digitálisan!

ötletmozaik.hu © 2019

minden jog fenntartva
Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság