Megoldások ragasztóval

Otthon-bútor

Megoldások ragasztóval

Sokan még mindig bizalmatlanok a rögzítés ragasztásos módjával szemben, pedig az utóbbi időben ez a technológia nagyon sokat fejlődött. A különböző anyagcsoportokra kifejlesztett ragasztók ezerszer kiállták a tesztelések legszélsőségesebb módozatait, de a mindennapi tapasztalatokat is.

Azokban a háztartásokban, ahol egyetlen családtag sem érez kedvet az ezermesterkedéshez, nincsenek barkácsgépek, és szerszámok is csak módjával, egy csavarral történő rögzítés is gondot okoz. Az azonban mindenhol előfordul, hogy valamit valamihez rögzíteni kell: a tükröt a csempére, vagy dekorációs elemeket a falra, esetleg az önállósult parkettaszegélyt kéne a helyére rögzíteni, netán az ablakpárkány lazult meg. De nemcsak gép hiányában ajánlható a ragasztásos rögzítés: bizonyos dolgokat egyszerűbben, szebben meg lehet oldani ezzel a módszerrel. Most a szerelő- és a tömítőragasztó alkalmazását mutatjuk be.
hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Ötletek
Diy madáretető
Maradék fa alapanyagokból készítette ezt a sok szép – nagyrészt zsindelyezett –, változó méretű (15-25 cm-es) madáretetőt Hubai Tibor Budapesten.


Gép- és anyagújdonságok
Dűbelrögzítő ragasztóhabarcs
Új ragasztóanyag került a piacra a Soudal jóvoltából. A Soudafix névre keresztelt újfejlesztésű ragasztó ideális a betonban és téglában való rögzítésnél.


Ötletek
Hálószoba felújítása
Példás módon oldotta meg tetőtéri hálószobájának felújítását Reményi László és felesége, Hajnalka Esztergomban.


Gyerkőc
Fajátékok saját kezűleg
Olvasóinktól időről időre olyan fotókat is kapunk, amelyek bizonyítják: nemcsak bútort, hanem játékokat is érdemes s. k. készíteni.


Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.Fizessen elő digitálisan!

ötletmozaik.hu © 2020

minden jog fenntartva
Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság