hirdetésDiy madáretető

Ötletek

Diy madáretető

Maradék fa alapanyagokból készítette ezt a sok szép – nagyrészt zsindelyezett –, változó méretű (15-25 cm-es) madáretetőt Hubai Tibor Budapesten.

A hidegek közeledtével már csak azért is érdemes bármelyik az utánzásra, mert összeállításukhoz mindössze faragasztó, netán néhány szög szükséges, úgyhogy gyorsan elkészíthetők és kihelyezhetők.

A széldeszkák csipkézete és a többi díszítés attól függően lehet egyszerűbb vagy bonyolultabb, hogy mennyi rendelkezésre álló időnk van, a lényeg, hogy a szerkezet legyen stabil, bírja el az eleséget és a kosztosokat, és legyen felakasztható, hogy a macska nehezen férjen hozzá.

EZT IS Ajánljuk
csináld magad
Állatbarát madárriasztó
Évről évre a madarak csemegéje lett a Horváth Károlyék budaörsi kertjében termett gyümölcs, mert a hálózást nem tartotta humánusnak. Viszont valamit tenni kellett.


Ötletek
Madárbarát madárriasztó
Rajtunk kívül a madarak is szeretik a gyümölcsöt, például a seregélyek a cseresznyét. Mi viszont szeretnénk megóvni tőlük a termést, persze úgy, hogy a madaraknak se essen bajuk.


Kert-balkon
Mediterrán madáritató tőzegbetonból
Hosszan gondolkodtak a kertjük központi helyén üresen árválkodó terület kihasználásáról Hegedűs Zoltánék Mendén.


Ötletek
Fakorongos és fonott madáretető
Kétféle különleges madáretetőt is készített Földesi Szabolcs Kazincbarcikán.
Kert-balkon

Madáretető gyorsan


Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.Fizessen elő digitálisan!

ötletmozaik.hu © 2020

minden jog fenntartva
Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság