hirdetés



Fajátékok saját kezűleg

Gyerkőc

Fajátékok saját kezűleg

Olvasóinktól időről időre olyan fotókat is kapunk, amelyek bizonyítják: nemcsak bútort, hanem játékokat is érdemes s. k. készíteni.

Játékvonat-készlet

Fenyő és keményfa alapanyagokból készítette Hubai Tibor ezt az esztergált, több szerelvényes kisvonat-készletet – a vasúti kocsik között található faszállító, olajszállító, billenős sóderszállító és több pőrekocsi. Méretük nagyjából 8×11 cm.

Olvasónk a vonatkészlethez tárolódobozt is készített.

Forma-1 versenyautó

Szintén fenyő és keményfa alapanyagokból készült versenyautó. Tibor unokájának készítette karácsonyra, a natúr fa állapotát meghagyva. Mérete 12×25 cm. Az autó összeállítása kizárólag ragasztással történt.

Sakk és malomjáték egyben

A sakk és malom intarzia-berakásos, főleg maradék fa alapanyagokból készült 2 oldalas játék, melyben egy külön fiók is található a különböző bábuk tárolására. A sakkbábuk faragással és esztergálással készültek. A készlet mérete 30×30 cm.




hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Kert-balkon
Kerti asztal betonból és fából
Nem mindenki szereti ősszel a kerti bútor elpakolásával járó hercehurcát és nem mindenkinek van annyi tárolóhelye, hogy ne kelljen telente kerülgetni az elspájzolt kinti bútort. De ha kint marad, akkor nagyon fontos, hogy masszív, az időjárásnak ellenálló anyagokból készüljön.


Hírek
Fagyapot termék rendhagyó alkalmazása
Az e havi hírlevélben a fagyapot termék rendhagyó alkalmazásáról számolunk be.


Gép- és anyagújdonságok
Egy sertéshízlalda esete a fagyapottal
A Knauf Insulation Kft a Zalaegerszeg melletti Heraklith gyárában már hosszú ideje készít fagyapotból U zsalu termékeket, amelyek jelentősen meggyorsítják az építés ezen részének folyamatát.


Szerszám-anyag
30+1 tipp festés-mázoláshoz
Idővel minden otthonban elkerülhetetlenné válik a festés. Itt van egy csomó hasznos tipp és tanács a tökéletes munkavégzéshez.


Ötletek

Kerti pavilon


Otthon-bútor

Kincset érő tetőtér


Ötletek

Mesés mozaik








Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.



Fizessen elő digitálisan!

hirdetés




ötletmozaik.hu © 2020

minden jog fenntartva




Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság