hirdetésFűrész állítható fogóval

Gép- és anyagújdonságok

Fűrész állítható fogóval

A szerszámgépek legújabb generációja megérkezett hazánkba. Egyedi, modern külsejük mellett belső tudásukban is felveszik a versenyt minden profi szerszámgéppel. Elsőként a Worx WT401K típusú orrfűrészt mutatjuk be, amely erős, kényelmes és precíz.
A Worx szerszámok bizonyos típusainál szabadalmaztatott, állítható revolverfogantyút alkalmaznak, amely a munkavégzést még kényelmesebbé teszi, például a magasban végzett munkák esetén. A pontos helyzetbe beállított fogantyúval ugyanis, a nehezen hozzáférhető helyeken kisebb energiát igényel a gép tartása. Előnyei: gyorsbefogó fűrészlaptartó, állítható mélységütköző, cserélhető szénkefék, fokozatmentes löketszám-szabályozás, kapcsolórögzítő, 60 fokban állítható fogantyú.
 
Névleges teljesítményfelvétel 800 W
Üresjárati löketszám 2700/perc
Fűrészlap löket 28 mm
Max. vágási mélység acélban 13 mm
-falban 150 mm
-fában 280 mm
A gép súlya 4,5 kg
Ár 82 900 Fthirdetés

EZT IS Ajánljuk
Ötletek
Egyszerű állvány gérvágó fűrészhez
A legtöbb barkácsoló, aki fával foglalkozik, előbb vagy utóbb felismeri, hogy szüksége van egy gérvágó fűrészre. De néha azt is tuningolni kell.


Gép- és anyagújdonságok
A szögbevágások mesterei
A gérvágót nyugodtan nevezhetjük a körfűrész nagybátyjának. Az ilyen készülék lényege a pontos szögbevágás, ezért a forgó talp az egész motorfelfüggesztéssel együtt mindkét irányban 45°-kal elfordítható a hátsó ütközőhöz képest; a szögérték pontos beállításához pedig egy fok pontosságú mérőskála szolgál.


Gép- és anyagújdonságok
Láncfűrész és használata
Fakivágás, faaprítás, ma már szinte elképzelhetetlen láncfűrész nélkül. Persze amilyen hasznos szerszám, olyan veszélyes is lehet, de ha elővigyázatosan használjuk, lényegesen könnyebbé válik vele a munka.


Szerszám-anyag
Gyors kézifűrészek
Kisebb erőkifejtéssel, gyorsabban és nagyobb hatásfokkal tudunk dolgozni a mai kézifűrészekkel. Ezt az utóbbi években végrehajtott apró, de lényeges ergonómiai és a hatékonyságot javító változtatások tették lehetővé.


Gép- és anyagújdonságok

Körfűrész, mintha játék lenne


Gép- és anyagújdonságok

Fantasztikus fűrészállomás


Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.Fizessen elő digitálisan!

hirdetés
ötletmozaik.hu © 2020

minden jog fenntartva
Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság