Gömböt fúrunk

Ötletek

Gömböt fúrunk

Fa díszgömb elég gyakran kerül bútorok, korlátok, stb. végére, tetejére. Íme a tippünk, hogyan fúrjuk ki.

Nemegyszer előfordul, hogy valamilyen rúd végére díszgömböt akarunk erősíteni. A gömb kifúrásához minden adott: a fúróállvány, a gömb, a kedv... csak hogyan rögzítsük azt a fránya, elgurulni mindig kész idomot?

Nos, a kisebbeket egy műanyag kólás- vagy fém söröskupak, a nagyobbakat pl. egy spray-tető, a legnagyobbakat pedig egy festékesdoboz vagy lekvárosüveg segítségével.

EZT IS Ajánljuk
Ötletek
Világító díszgömb műanyag poharakból
A pohárgömböt Varga Mariann készítette, egy blogon látott minta alapján.


Gép- és anyagújdonságok
Új! Gombásodásgátló szilikon
A Soudal újabb tömítőanyaggal bővítette termékkínálatát: a Szaniter Neutrális Szilikon számos hasznos tulajdonsága mellett ráadásul még a penészgombák szaporodását is gátolja.


Otthon-bútor
Esélyt se adjon a penésznek
A penész a környezetünkben bárhol megtalálható egyik leggyakoribb allergén, melyet nem tekintünk veszélyesnek, csak borzasztó csúnyának. Egy olyan gombafaj, mely megtalálható a levegőben, de csak akkor telepedik meg, ha táptalajra talál. Ám ha ez meg van, akkor sajnos nem válogat: megtelepszik minden felületen.


Ötletek
Környezetbarát penészölő
A penészesedésnek sokféle oka lehet, és csodaszer sincs, de mindig akad egy-két minőségi szer, amelyekkel a gond orvosolható. 


Gép- és anyagújdonságok

Hanno Penészölő folyadék
Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.Fizessen elő digitálisan!

ötletmozaik.hu © 2020

minden jog fenntartva
Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság