Napernyőjavítás gyorsan

Ötletek

Napernyőjavítás gyorsan

A kerti, esernyő formájú nyitható napernyők egyik tipikus problémája, hogy a nagy igénybevételnek kitett csuklók egy idő után megadják magukat és eltörnek. De van megoldás!

A probléma gyors és tartós orvoslására Réczei László olvasónk küldött példát. Csak egy elektromos kábelcsatlakoztató (úgynevezett csoki) belső része kell hozzá.

Az eltört csukló maradékát óvatosan, fúróval felfúrva kiszedjük, és egy akkora lyukat fúrunk, hogy a csoki csavarja beleférjen, a megmaradt pálca végét szükség szerint megcsiszoljuk, hogy a csokit rá tudjuk húzni. A kép magáért beszél.

EZT IS Ajánljuk
Gyerkőc
Csodás babaház a kertben
Katona Róbert lánya, Szonja születése óta imád babázni, babaházakkal játszani, rendezgetni. Minden álma az volt, hogy akkora babaháza legyen, amibe ő is be tud menni babáival.


csináld magad
Rusztikus pihenőhely a kertben
Mindenki vágyik egy olyan helyre, ahol megpihenhet. Ahol nincs rohanás, nincs idegeskedés, nincs zaj, csak időtlen békesség. Ebben a nyitott, ponyvával borított fészerben szinte állni látszik az idő.


Gyerkőc
Játszóház az udvaron
A babaház megépítése akkor fogalmazódott meg Szögi Jánosban, amikor Panna nevű unokája megszületett.


Kert-balkon
Falikút az erkélyen
Ráadásul nem is akármilyen falikút: a virágok öntözéséhez legmegfelelőbb folyadék – esővíz folyik belőle.
Gép- és anyagújdonságok

Így neveld a pázsitodat!


Gép- és anyagújdonságok

Ne égess, komposztálj!
Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.Fizessen elő digitálisan!

ötletmozaik.hu © 2020

minden jog fenntartva
Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság