Kerti tó s. k.

Ötletek

Kerti tó s. k.

A családi ház kertjét díszíti ez a tavacska, amelyet Juhász Tamás készített Gyulán.

A munka ásással kezdődött. Ezt követően a kiálló gyökereket és köveket kellett eltávolítani a leendő mederből. A későbbiekben növekedni óhajtó gyökerektől viszont a lefektetett geotextil védi meg a 0,5 mm vastag tófóliát, amelynek peremét Tamás körben végig rögzítette. A tóhoz szorosan kapcsolódik egy sziklakert is, ahonnan egy kis vízzuhatagon keresztül kerül vissza a víz a tóba. A tó köré ágyásszegély lett elhelyezve. Tamás végül apró kaviccsal és nagyobb kövekkel, illetve mészkőlapokkal díszítette a tavat.

EZT IS Ajánljuk
Otthon-bútor
Iroda a lakásban
A lakberendezés szempontjából a lakásban kialakított irodával kapcsolatos legfontosabb követelmény, hogy mindennek helye legyen, minden holmi rendezetten tárolható legyen, hiszen a helyiséget a család más célból is használhatja. Ebben az otthoni irodában nem nehéz rendet tartani, mert sok szekrénye van. Ezek valójában átlagos konyhaszekrényelemek ? pontosabban eredetileg annak készültek ?, de könyvekből, iratokból, dossziékból is rendkívüli mennyiséget tudunk tárolni bennük.


Ötletek
Szülinapi emlékeztető tábla
A képen látható, ötletesen kifestett MDF-csíknak hála egyszerűen nem felejthetjük el a születésnapokat – ráadásul lakásdekorációnak se utolsó.


Kert-balkon
Félkör alakú előtető
Egyik barátja kérte meg a tiszavárkonyi Sziliczei Zoltánt, hogy a teraszuk fölé készítsen előtetőt. Elmondta, mit szeretne, Zoltán pedig megtervezte és elkészítette.


Otthon-bútor
Tetőtéri ládaasztal
Tökéletesen illeszkedik a japánosan földön ülő, minimalista stílust kedvelők otthonába ez a ?gyümölcsösláda?. Arról nem is beszélve, hogy a teljesen kezdő barkácsolók is elkészíthetik.
Gép- és anyagújdonságok

Felavatták a Terrán romániai gyárát
Gép- és anyagújdonságok

Üveg helyett polikarbonát


Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.Fizessen elő digitálisan!

ötletmozaik.hu © 2020

minden jog fenntartva
Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság