Burgonya
A krumplit érdemes átválogatni, nehogy legyen köztük penészes vagy rothadt, mert akkor hamar romlásnak indul a többi is. Lehetőleg 10-12 fokos helyiségben tároljuk őket - ez lehet például a pince is. Fontos, hogy közvetlen napfény, eső, pára és fagy ne érje.
Alma
Az alma ettől kényesebb, időről időre érdemes átválogatni és a nagyon éretteket illetve a romlottakat ki kell szedni a többi közül. Fontos továbbá, hogy jól szellőző helyre tegyük, kedveli a párás levegőt is – írja a balintgazda.hu.
Vöröshagyma
Ha a vöröshagyma nyaka zárt és a takarólevelei szárazak, akkor eltehetjük őket télire. Nem érzékeny a fagyra, tarthatjuk akár a pincében vagy a kamrában is. Ha esetleg megfagyna, semmiképp ne mozgassuk, mert akkor romlásnak indul.
Fokhagyma
Az egészséges fokhagyma jól tárolható, célszerű szárával együtt összefonni többet és ezt a fonatot felakasztani.
Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.