Kocka alakú görögdinnyét termeszt egy magyar gazda

Hírek

Kocka alakú görögdinnyét termeszt egy magyar gazda

Kísérleti céllal kocka alakú görögdinnyét termeszt Hódmezővásárhelyen Pap Róbert.

Különös projektbe vágott bele egy hódmezővásárhelyi termesztő: kísérleti céllal dobókocka-alakú dinnyét kezdett el termeszteni. Pap Róbert a trükköt is elárulta az MTI-nek: a még növésben lévő gyümölcsöt három hétre helyezi a kocka alakú formába, ez idő alatt felveszi a forma alakját a dinnye.

Azt nem tudni, mekkora sikere lesz a találmánnyal, mindenesetre érdemes megnézni a róla készült képeket.

Download (2).jpg

dinnye.jpg

Fotók, borítókép: MTI/Rosta Tibor




hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Hírek
Szórakoztató játékok minden generációnak
Hasznos és eredeti ajándék ötletek személyre szabva Karácsonyra


Hírek
Egyre több a kontár burkoló: ezek az árulkodó jelek
A Magyar Építőipari Szakember Közösség tagjainak tapasztalatai szerint megszaporodtak az olyan vállalkozások, melyek az építőipar erősödését kihasználva, megfelelő szakképzettség és tapasztalat nélkül vállalnak burkolási munkákat, a gyors nyereség reményében.


Hírek
Kevesebb mint felére csökkent a szakemberhiány
Ma átlagosan 58 napot kell várni szakemberre Magyarországon. Egy éve még 138 nap volt a várakozási idő. Ha tovább csökken a kereslet, félő, hogy újra felerősödik a szakemberek kivándorlása. Pedig a munkadíjak már európai szinten vannak, négyzetméterenként 8636 forintot kérnek el átlagosan a szakemberek, és kétharmaduk további áremelést tervez idén – derült ki a Mapei Kft. friss kutatásából.


Hírek
Így takaríthatunk meg pénzt okosotthonunkkal
Egy napelemes rendszerrel és energiatároló eszközzel felszerelt, jól szigetelt okos otthonnal – divatos szóval élve – kimaxolhatjuk az olcsó energiafogyasztást. Az „irányítóközpont” helyettünk is odafigyel a részletekre, mi pedig sok pénzt megtakaríthatunk.
















Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.





ötletmozaik.hu © 2024

minden jog fenntartva




Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság