Lépcsőzniük sem kell a lakásban: felvonót épített idős kutyáinak a gazdi

Ötletek

Lépcsőzniük sem kell a lakásban: felvonót épített idős kutyáinak a gazdi

Nem mindennapi ajándékkal lepte meg kutyáit egy amerikai nő: felvonót épített nekik, hogy ne kelljen lépcsőzniük a lakásban. Mutatjuk a szerkezetet!

Imádják a kutyák

Sonya Karimi négy cuki, örökbefogadott mopszot nevel, közülük három már viszonylag idős és egyre nehezebben megy számukra a mozgás. A gazdi, mivel kórházban dolgozik, és látta, az embereknek mekkora segítséget jelent a felvonó, arra gondolt, épít egyet a kutyáinak a karantén alatt. Házukban elég hosszú lépcsősor vezet fel az emeletre, így úgy gondolta, ez nagyon praktikus lesz a számukra.

Az állatok hamar megszokták az új szerkezetet, ha fel akarnak menni, csak beleülnek a kis dobozba és várják, hogy gazdájuk megnyomja a gombot a távirányítón és elinduljanak. A felvonó megépítése egyébként három hónapot vett igénybe, Sonja a vőlegénye segítségét kérte hozzá.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sonya Karimi (@sonyakrayz) által megosztott bejegyzés,

Borítókép: Instagram/Sonya Karimi, forrás: BoredPanda

EZT IS Ajánljuk
Ötletek
Parafa falburkolat bordűrrel
Egy kis ötletességgel széppé is tehetjük a falat hőszigetelő réteget.


Ötletek
Állítható segédtartók
Amikor barkácsolás közben hosszabb munkadarabbal kellett dolgoznia Szakács Istvánnak (Dabas), felmerült az a probléma, hogy a munkaasztalon megbillent a hosszabb fa vagy fém munkadarab.


Ötletek
Papírtégla – tüzelő szinte ingyen
Otthon fejlesztette ki találmányát Hír Ferenc (Nagykarácsony): reklámújságokból és esővízből állít elő tüzelőt – majdnem ingyen.


Ötletek
Okos város, okos ház: a BUSZESZ újragondolva
Két fiatal pályakezdő tervező gondolt egy merészet, és...


Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.Fizessen elő digitálisan!

ötletmozaik.hu © 2020

minden jog fenntartva
Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság