Mini pubot épített a pár az udvarra: elámulsz, milyen lett

csináld magad

Mini pubot épített a pár az udvarra: elámulsz, milyen lett

Nem mindennapi ötlettel állt elő egy brit házaspár a karantén alatt: úgy döntöttek, udvarukra építenek egy mini kocsmát. Hatalmas sikerük lett vele.

Aprócska, mégis nagyszerű

A karantén alatt sokan a számítógép elé leülve online koccintottak a barátaikkal, egy brit házaspár azonban gondolt egyet és úgy döntöttek, egy mini pubot építenek az udvarukra, hogy a mindennapokban, a bezártság alatt is átéljék a közös sörözések élményét. Mindent alaposan megterveztek, így a munka mindössze három hétig tartott.

Bár annyira kicsi, hogy mindössze a családtagok és a szűk baráti kör fér el benne, a végeredmény egészen lenyűgöző. A projekt képeit a közösségi oldalon is megosztotta a pár és elképesztő sikerük lett, több tízezer lájkot kaptak.

Mutatjuk!

Forrás: BoredPanda, Borítókép: Facebook/Octavia Chic, Wigan

EZT IS Ajánljuk
Otthon-bútor
Fürdőszobadesign: ívelt falak
A modern térkialakítás kedveli az ívelt formákat. Ebben jelentős szerepe van az újabb és újabb építőanyagoknak; ilyen a víz- és hőszigetelt, könnyen beépíthető és burkolható wedi építőlemez-család is.


Gép- és anyagújdonságok
A kazán, amitől azt várjuk, hogy ne fűtsön
A megfelelő szigetelés után a fűtéskorszerűsítés az otthon energiatakarékosságának következő hatásos lépése. A jó kazánra már szabály is kötelez, de a használat módja is számít.


Ötletek
Gyepszőnyeg helyett építsünk látványkertet!
Egy ilyen kertrész persze azért is jó, mert nem kell füvet nyírni. Biztos azonban, hogy a látvány sokkal többünket motivál. Cikkünkben végigkísérjük készítésének menetét.


csináld magad
Készíts kerti sütögetőt: mutatjuk a lépéseket
Eljött a kinti sütögetések ideje, már csak egy megfelelő hely kell hozzá kertünkben. Cikkünkben most megmutatjuk, hogyan építhetsz saját magad sütögetőt!


Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.Fizessen elő digitálisan!

ötletmozaik.hu © 2020

minden jog fenntartva
Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság