Unatkozott a karantén alatt: kávézót épített a kertjébe

Ötletek

Unatkozott a karantén alatt: kávézót épített a kertjébe

Nemrég írtunk arról a családról, akik megunták, hogy otthon kell ülniük a karantén alatt és építettek maguknak egy mini pubot. Most pedig egy hasonló építkezést mutatunk: egy amerikai apuka egy apró kávézót húzott fel a család udvarára.

Három hónap alatt készült el

A karantén alatt kiderült, ki mennyire kreatív: vannak olyanok, akik lakásfelújításba kezdtek, mások pedig a kertjüket vették kezelésbe. Egy kaliforniai apuka például annyira unatkozott, hogy egy mini kávézót épített a családi udvarra. A hely nagyon pici, de nem is vendéglátóhelynek szánta, csupán szerette volna rokonaival együtt átélni a kávézók hangulatát addig, amíg nem lehet otthonról kimozdulni.

A BoredPanda azt írja, a munkához három hónapra volt szüksége és a kész művet La Vidának keresztelte. Belülről nagyon hangulatos, a meghívott barátok is szeretnek itt ücsörögni, kávézgatni.

Ha a kép jobb oldalán lévő nyílra kattintasz, lapozhatsz és megnézheted a kávézót belülről és az építési folyamatot is!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ed (E.L.S) THE BUILDER! (@elsbuilds) által megosztott bejegyzés,

Borítókép: Instagram/elsbuilds

EZT IS Ajánljuk
Kert-balkon
Félkör alakú előtető
Egyik barátja kérte meg a tiszavárkonyi Sziliczei Zoltánt, hogy a teraszuk fölé készítsen előtetőt. Elmondta, mit szeretne, Zoltán pedig megtervezte és elkészítette.


Kert-balkon
Építs kemencét!
Te is szereted a kemencében sült házi pizzát, kenyérlángost és más ételeket? Építs saját kemencét a kertbe.


Kert-balkon
Szárazon rakott burkolat
A kertépítés egyik legszebb feladata a kerti utak kialakítása. Az útvonalvezetés tervezéséhez, és az ún. szárazburkoláshoz adunk ötleteket.


Gép- és anyagújdonságok
A kazán, amitől azt várjuk, hogy ne fűtsön
A megfelelő szigetelés után a fűtéskorszerűsítés az otthon energiatakarékosságának következő hatásos lépése. A jó kazánra már szabály is kötelez, de a használat módja is számít.


Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.Fizessen elő digitálisan!

ötletmozaik.hu © 2020

minden jog fenntartva
Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság