Mini pubot épített a pár az udvarra: elámulsz, milyen lett

csináld magad

Mini pubot épített a pár az udvarra: elámulsz, milyen lett

Nem mindennapi ötlettel állt elő egy brit házaspár a karantén alatt: úgy döntöttek, udvarukra építenek egy mini kocsmát. Hatalmas sikerük lett vele.

Aprócska, mégis nagyszerű

A karantén alatt sokan a számítógép elé leülve online koccintottak a barátaikkal, egy brit házaspár azonban gondolt egyet és úgy döntöttek, egy mini pubot építenek az udvarukra, hogy a mindennapokban, a bezártság alatt is átéljék a közös sörözések élményét. Mindent alaposan megterveztek, így a munka mindössze három hétig tartott.

Bár annyira kicsi, hogy mindössze a családtagok és a szűk baráti kör fér el benne, a végeredmény egészen lenyűgöző. A projekt képeit a közösségi oldalon is megosztotta a pár és elképesztő sikerük lett, több tízezer lájkot kaptak.

Mutatjuk!

Forrás: BoredPanda, Borítókép: Facebook/Octavia Chic, Wigan
hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Kert-balkon
Zenturo ? Tervezzen saját kerítést!
Napjaink uniformizált és szabványosított világában egyre nagyobb az igény személyiségünk és egyéniségünk kifejezésére. E gondolattól vezérelve alkotta meg a Betafence az innovatív Zenturo táblás kerítésrendszert. Legyen kerítése különlegesen egyedi, ízlése szerint.


csináld magad
Így lehet saját készítésű kerti zuhanyzód
Egy kerti zuhanyzó jó szolgálatot tehet nyáron a nagy hőségben. Jól eshet aláállni egy-egy izzasztó kerti munka után, de a család legkisebb tagjai is örömmel pancsolhatnak alatta. Egy nagyobb hordó felhasználásával akár mi magunk is elkészíthetjük.


Szerszám-anyag
Üvegtéglafal-építés
Még a gyakorlott mestereknek sem könnyű feladat a hagyományos módszerrel üvegtéglából falfelületet építeni, kezdőknek pedig egyáltalán nem volt ajánlott. Az építés megkönnyítésére azonban különböző rendszereket dolgoztak ki, amelyek jelentősen megkönnyítik a munkát.


Otthon-bútor
Kártyaasztal néhány óra alatt
Napjainkban ismét hódítanak a kártyajátékok. Mire is van szükségünk egy jó kártyapartihoz? Egy pakli kártyára, zsetonkészletre ? és asztalra. De miért játszunk egy hétköznapi asztalon, ha néhány óra alatt összeállíthatunk egy saját pókerasztalt?


Ötletek

2018 legjobbjai
Ötletek

Kerti pavilon
Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.Fizessen elő digitálisan!

ötletmozaik.hu © 2020

minden jog fenntartva
Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság