A kert díszei

Kert-balkon

A kert díszei

Egy kis átalakítással, kreatív ötleteléssel sok tárgyat eredeti funkciójától eltérő célra is használhatunk.

Az áruházak például október végére, november elejére „időzítve” sokféle, különböző színű és változatos formájú mécsestartót árulnak.

Dókáné Orbán Sarolta Budapesten úgy gondolta, hogy nem feltétlenül kell szomorú jelentéssel, negatív töltéssel felruháznunk őket.

Mivel kertjükbe a piros szín illett, ilyen színűből vásárolt néhányat, majd az otthon talált, máshonnan kimaradt alapanyagokkal társítva a kert díszeivé tette őket – nyári estéken kifejezetten jó hangulatot teremtenek.

EZT IS Ajánljuk
Gyerkőc
Kompakt játszótér
Egy balatoni nyaraló mellé építette Somos Roland (Szigetvár) ezt a kis játszóteret.


Kert-balkon
Mediterrán stílusú kút
Az akkoriban még frissen vásárolt falusi lakóház udvarán volt egy régi, de működőképes ásott kút, melynek csak az utolsó fél gyűrűje állt ki a földből.


Kert-balkon
Teljes körű teraszszépítés
A közelmúltban esedékessé vált Teleki Tiboréknál a 25 éve épült szászvári ház teraszának megszépítése.


Gép- és anyagújdonságok
Kikapcsolódás a kerti munka
Az AL-KO 100 új termékvariánssal (!) rukkol elő az idei évben, többek között lecserélve az összes benzines fűnyírót, illetve az összes szivattyút. A cél a még könnyebb kezelhetőség és kényelem minden szempontból. Cikkünkből valamennyi fontos részlet kiderül.


Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.Fizessen elő digitálisan!

ötletmozaik.hu © 2020

minden jog fenntartva
Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság