Készíts madáretetőt: négy ötletet mutatunk

csináld magad

Készíts madáretetőt: négy ötletet mutatunk

Már nem kell sokat várni arra, hogy beköszöntsenek a hidegebb napok. A madaraknak télre jóval kevesebb eleségük marad, így bátran csalogassuk őket kertünkbe különféle csemegékkel. Építsünk nekik etetőt!

Madáretető kamerával

Kinsztler Zoltán Kiskunhalasról egy takaros kis madáretetőt épített a kertjébe, ám nem elégedett meg csak ezzel: még egy képet és hangot jó minőségben rögzítő minikamerát is felszerelt rá, hogy a madarak viselkedését is megfigyelhesse. Kattints ide és megmutatjuk, hogyan csinálta!

2162.w.jpg

Madáretető zöldtetővel

Volt a kertben egy régi etető, de már eléggé elgyötört volt – szeretett volna helyette egy szépet Bíró Szilvia Ráckevéről. Ezért nekiállt, és elkészítette. Ha kíváncsi vagy rá, hogyan, kattints ide!

8_vegere.jpg

Madáretető gyorsan

Maradék faanyagból készítette ezt a madáretetőt Tóth Imre Lőrincin. Egyszerű, mégis nagyszerű! Ha érdekel, pontosan milyen alapanyagokkal dolgozott, kattints ide!

madar3.jpg

Esztergált madáretető

A legegyszerűbb faesztergával, egyszerű fogásokkal is elkészíthető ez a madáretető, amely amellett, hogy a még hosszan elhúzódó hideg időben jól jön a madaraknak, még díszíti is a kertet. Mutatjuk!

madar_kesz.jpg

EZT IS Ajánljuk
Gyerkőc
Diy hóemberek
A téli szünetben végre együtt barkácsolhattok, kézműveskedhettek a gyerkőccel!


csináld magad
Feleslegessé vált a kád: kerti tó lett belőle
Pánczél Tamáséknál a fürdőszoba felújítása során feleslegessé vált a kád és hirtelen nem tudtak mit kezdeni vele. Kidobni viszont sajnálták volna. Némi töprengés után bevillant az ötlet: legyen belőle kerti tó! Nekikezdtek és meg is valósították. Még egy sziklakertet is építettek köré: az Ötlet Mozaiknak meg is mutatták, hogyan.


csináld magad
Tedd mini oázissá a hátsó udvart: ötletes megoldások
Teremts mini oázist kertedben mindössze egyetlen délután alatt! Mutatunk hozzá néhány kreatív tippet!


Kert-balkon
Ház a diófán
A gyerekek örök kedvence a fa tetejére épített ház. Bemutatunk egy költséghatékonyan elkészített változatot.
Kert-balkon

Vidám madáretető


Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.Fizessen elő digitálisan!

ötletmozaik.hu © 2020

minden jog fenntartva
Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság