Csinosítsd ki a hátsó udvart: izgalmas DIY megoldások

csináld magad

Csinosítsd ki a hátsó udvart: izgalmas DIY megoldások

Pár nap és itt a nyár, érdemes most kipofozni a hátsó kiskertünket: egy kis barkácsolással és kreativitással sokkal otthonosabbá, barátságosabbá tehetjük. Adunk hozzá néhány tippet!

Stencil padlóra

Stencilekkel nem csak a bútorokra festhetünk mintát, hanem a padlóra is. Igazán egyedi hatást kelt, ha a kerti bútorok alatt, mintegy szőnyegként, gyönyörű mintázatok bukkannak fel.

Raklapokból ülőbútor

Egyszerű raklapokból kényelmes ülőbútort készíthetsz. Rétegezd egymásra a raklapokat, majd tegyél rájuk kényelmes matracot, párnákat. Heveredjetek el rajta a barátokkal, családtagokkal és beszélgessetek egy nagyot!

Növényfuttató

Néhány léc segítségével csodás növényfuttatót készíthetsz. Csak szögeld össze őket és futtasd fel rá a rózsákat vagy pedig fúrd rá a kaspókat és ültess bele virágokat.

További szuper ötletekért nézd meg a következő videót!

EZT IS Ajánljuk
Kert-balkon
Így cseréljünk kerti lépcsőt
Minden falépcső esetében eljön az idő, amikor már nem érdemes újra lefesteni, mert elkorhadtak a cölöpök. Ilyenkor csak a csere segít. Íme egy költséghatékony megoldás.


Ötletek
Ne hagyjuk, hogy eltűnjenek: így védhetjük meg a fecskéket
Az elmúlt években alaposan megcsappant a fecskeállomány Magyarországon. Hiányuk miatt a kártevő rovarok és szúnyogok is elszaporodtak. Épp ezért kell lépéseket tennünk védelmük érdekében.


Kert-balkon
Vízleeresztés könnyedén
Gondban volt P. Szabó Zoltán (Farmos), mert az esős időnek „hála” a kerti medencében jelentősen megnőtt a vízszint, a leeresztő rugós szelepet pedig tartósan fáradságos nyomva tartani.


Kert-balkon
A kert díszei
Egy kis átalakítással, kreatív ötleteléssel sok tárgyat eredeti funkciójától eltérő célra is használhatunk.


Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.Fizessen elő digitálisan!

ötletmozaik.hu © 2020

minden jog fenntartva
Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság