Csinosítsd ki a hátsó udvart: izgalmas DIY megoldások

csináld magad

Csinosítsd ki a hátsó udvart: izgalmas DIY megoldások

Pár nap és itt a nyár, érdemes most kipofozni a hátsó kiskertünket: egy kis barkácsolással és kreativitással sokkal otthonosabbá, barátságosabbá tehetjük. Adunk hozzá néhány tippet!

Stencil padlóra

Stencilekkel nem csak a bútorokra festhetünk mintát, hanem a padlóra is. Igazán egyedi hatást kelt, ha a kerti bútorok alatt, mintegy szőnyegként, gyönyörű mintázatok bukkannak fel.

Raklapokból ülőbútor

Egyszerű raklapokból kényelmes ülőbútort készíthetsz. Rétegezd egymásra a raklapokat, majd tegyél rájuk kényelmes matracot, párnákat. Heveredjetek el rajta a barátokkal, családtagokkal és beszélgessetek egy nagyot!

Növényfuttató

Néhány léc segítségével csodás növényfuttatót készíthetsz. Csak szögeld össze őket és futtasd fel rá a rózsákat vagy pedig fúrd rá a kaspókat és ültess bele virágokat.

További szuper ötletekért nézd meg a következő videót!

EZT IS Ajánljuk
Kert-balkon
Mediterrán stílusú kút
Az akkoriban még frissen vásárolt falusi lakóház udvarán volt egy régi, de működőképes ásott kút, melynek csak az utolsó fél gyűrűje állt ki a földből.


csináld magad
Fából készült dekoratív kerti tároló: így készült
Olvasónk, Bozó József szeretett volna egy kis faházat, tárolót a horgászeszközeinek, kint a kertben. Először rendelni akart egy kész tárolót, de mikor látta, hogy milyen anyagokból készülnek, rájött, hogy maga is meg tudja csinálni, talán még jobban is. A tervezés úgy indult, hogy csak egy kis tárolót épít, de a vége egy formás kis házikó lett.


Kert-balkon
Kemence a szabadban saját kezűleg
A nyári sütögetések idényének közeledtével érdemes megnézni S. Tóth József budaörsi olvasónk kerti kemencéjét, amelynek elkészítését is megírta nekünk. A bontott anyagok nagy arányának köszönhetően az egész szerkezet nem került többe kb. 15 000 forintnál.


Kert-balkon
Stílusos kültéri macskaház
Cicáik részére építettek olyan macskaházat Rozs Izabelláék Pécsett, amely téli és nyári használatra egyaránt megfelel.
Gép- és anyagújdonságok

Karácsony pasztell díszekkel


Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.Fizessen elő digitálisan!

ötletmozaik.hu © 2020

minden jog fenntartva
Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság