Így lesz a raklapból dohányzóasztal 5 perc alatt

csináld magad

Így lesz a raklapból dohányzóasztal 5 perc alatt

Nincs ötleted, mit lehetne kezdeni a régi, kopott dohányzóasztallal? Van egy felesleges raklapod? Mutatunk hozzá egy egyszerű, villámgyors megoldást!

Egyszerű, de nagyszerű

Első lépésben szedd szét darabjaira a régi dohányzóasztalt: vedd le a lapját, majd a lábait is. Ezután nincs más feladatod, mint ezeket a lábakat hozzárögzíteni a raklaphoz. A végén átfestheted az egészet, de akár úgy is hagyhatod, különböző színű is maradhat. Tegyél rá virágokat, vagy kínálótálcát, ha épp vendégeket vársz.

Remek kerti bútor lehet belőle, a balkonon is jól mutat, de akár a lakásban is tarthatod.

Borítókép: YouTube/Ideas Creative SB

EZT IS Ajánljuk
Ötletek
Rusztikus teraszgarnitúra
Szekérülésekből, szekérkerék felhasználásával készített egyedi teraszgarnitúrát Bárány András.


Gyerkőc
Hintaszarvas
Néha elég egyetlen apró, de fantáziadús extra, és a szép, de mindennapos tárgy helyett ötletes és vidám darab születik. Például hintaló helyett hintaszarvas.


Otthon-bútor
Álomház lenyűgöző panorámával
Szó szerint behódol Pécs városa annak a családi háznak, amelyet Gálosi Bettina tervezett a „Stílus és Otthon – Jövő otthonai” pályázatára.


Otthon-bútor
Kincset érő tetőtér
Ha a gyerekek érkezésével a család otthona szűkössé válik, sokan csak új ház vagy lakás megvásárlásában látják az egyetlen megoldást. Ám előtte érdemes a már meglévő ingatlanunkban rejlő lehetőségeket is feltérképezni.


Otthon-bútor

Csempemozaik
Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.Fizessen elő digitálisan!

ötletmozaik.hu © 2020

minden jog fenntartva
Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság