Díjnyertes fűnyíróolló

Kert-balkon

Díjnyertes fűnyíróolló

?A sikeres termék egyszerű és őszinte; ha valaki azt mondja rá, hogy ?jé, erre akár én is gondolhattam volna?, akkor tekintem a dizájnt sikeresnek.? ? vallja Olavi Lindén, a Fiskars vezető tervezője.
A Fiskars fűnyíróollók az ügyes Servo-System? rendszert alkalmazzák, amely megakadályozza a pengéknél a fű beszorulását, így hatékonyan, megszakítás nélkül vághatunk velük. Az ergonómikus kivitelű, könnyű szerszámok használata kényelmes és felhasználóbarát. A vágófej 360 fokban állítható, így bármilyen szögben egyszerűen vághatunk!

A pengék anyaga edzett rozsdamentes acél, a nyél üvegszál erősítésű Nyglass? konstrukciójú műanyag. A fűnyíróollókon hüvelykujjal működtethető zárszerkezet is van.

A Fiskars hosszúnyelű fűnyíróollója lehetővé teszi, hogy a helyes, függőleges testtartásban végezzük a kerti munkát és elkerüljük a fölösleges izomlázat és hátfájást.

Bővebb információ a www.fiskars.hu oldalon!
EZT IS Ajánljuk
Gép- és anyagújdonságok
A burkolatok Y-generációja
A technológiai fejlődésből a burkolóanyagok sem maradnak ki. Lássuk, mitől vonzóak az újdonságok: a V-fuga, az LVT és a ceramin!


Gyerkőc
Futóbiciklik az unokáknak
Túl drágának találta az üzletben kapható futóbicikliket Kecskés György Kecskeméten, készített hát unokáinak néhányat saját kezűleg.


Gép- és anyagújdonságok
Korszerű fűtéssel vagyonokat spórolhatsz
A fűtés korszerűsítése bár jelentős anyagi kiadással jár, mégis érdemes belevágni, mert hamar megtérülhet a befektetés, legyen akár lakáseladás vagy rezsicsökkentés a cél. 


Szerszám-anyag
Ettől az apróságtól lesz penészmentes az otthona
Van egy jelentéktelennek tűnő dolog, amire nem szoktak nagy figyelmet fordítani a felújításkor, pedig igencsak fontos, mert a penész legtöbbször ezen keresztül támad.
Gép- és anyagújdonságok

Best Buy Award díjas lett a Terrán


Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.Fizessen elő digitálisan!

ötletmozaik.hu © 2020

minden jog fenntartva
Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság