Három ötlet kezdő barkácsolóknak

csináld magad

Három ötlet kezdő barkácsolóknak

Szereted a kézzel készült dolgokat, de bátortalan vagy ahhoz, hogy belevágj a barkácsolásba? Mutatunk most néhány ötletet kifejezetten kezdőknek!

Kanálból fogas

Fogj néhány kanalat, kalapáld laposra, fúrj a közepükbe lyukat, majd hajlítsd meg egyenként mindet. A lyukon keresztül fúrd fel egy lécre őket és máris kész a ruhafogas az előszobába.

Gyümölcsládából polc

Szerezz be néhány nem használt, jó állapotú gyümölcsládát, majd fesd le őket. Ha megszáradt, pakold egymásra a darabokat tetszés szerint. Használhatod cipőtartónak vagy tehetsz rá vázát, cserepes virágot is.

Látványos füzér

Fesd tetszőleges színűre a fából készült gyöngyöket, majd ha megszáradtak, fűzd fel őket egy madzagra. Ezt követően a papírszívószálakat vágd rövid darabokra, majd fűzd fel őket úgy, hogy szabályos oktaédert kapj. Ebből készíts több darabot, majd kösd rá a gyöngyfüzérre. Fali dekorációnak vagy karácsonyfadísznek is tökéletes.

A következő videóban megnézheted az elkészítés folyamatát!

EZT IS Ajánljuk
Otthon-bútor
Faburkolatú szoba
Nagyon szereti a faházakat Vastag Gábor és felesége, ezért penci házuk egyik szobáját felújítva Gábor a falakat deszkával borította.


Kert-balkon
Így újítsd fel fa teraszodat
Az egykor szép és pihentető látványt nyújtó terasz néhány év alatt elvesztette színét, beszennyeződött, az időjárás viszontagságai miatt viseltessé vált? Néhány egyszerű lépés csupán, hogy ismét régi fényében tündököljön.


Otthon-bútor
Különleges konyhapult
Egy jópofa ötlet megvalósításával teljesen megújíthatjuk otthonunkat.


Otthon-bútor
Modern konyhapolc
A közízlés a konyhabútorokat illetően is egyre inkább tükrözi a XXI. századot. Most egy hipermodern, mégis funkcionális konyhapolc elkészítését mutatjuk be.
Gép- és anyagújdonságok

Olajfoltok barkácsolás után? Na ne...


Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.Fizessen elő digitálisan!

ötletmozaik.hu © 2020

minden jog fenntartva
Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság