Időspóroló tippek barkácsoláshoz: lehet, eddig te is rosszul csináltad

csináld magad

Időspóroló tippek barkácsoláshoz: lehet, eddig te is rosszul csináltad

Akár kezdő, akár gyakorlott barkácsoló vagy, a következő trükkök neked is jól jöhetnek! Időt spórolhatsz velük és némi bosszúságtól is megkímélheted magadat!

Hajlítsd be a szöget

Ha nem szeretnéd, hogy a deszkából kiálló szög megsértse a kezedet, kalapáld laposra. Mielőtt azonban ezt megtennéd, hajlítsd be a szög hegyes végét, így üss rá a kalapáccsal.

Jól jöhet egy pénzérme

Túl nagy a villáskulcs? Nincs otthon a megfelelő méret? Sebaj, tegyél a csavar mellé egy pénzérmét és így húzd meg.

Mágnes segíthet

Az aprócska csavar könnyen kicsúszhat a kezünkből, ha viszont teszünk egy kis mágnest a csavarhúzóra, magához vonzza és így nem lesz nehéz becsavarozni.

Még több hasznos trükkért nézd meg a videó!

EZT IS Ajánljuk
Szerszám-anyag
5 alapelem, ami nélkül nincs jó hőszigetelés
A kora őszi időszak a legalkalmasabb arra, hogy falaink hőszigetelésével felkészítsük otthonunkat a tél beköszöntére. Fontos, hogy a munkálatok megkezdéséhez olyan időszakot válasszunk, amikor a hőmérséklet stabilan +5 és +25 ºC között van, ám elkerül bennünket a tűző nap, a heves eső és az orkán erejű szél is. Az újHÁZ Centrum minőségi saját márkás hőszigetelő rendszerén keresztül mutatjuk meg, melyek azok az alapelemek, amik elengedhetetlenek otthonunk hőszigeteléséhez.


Szerszám-anyag
A konyhapult új ruhája
Beköltözéskor még tetszett a konyhapult Lovass Ágnesnek Pécelen, az idő múlásával azonban egyre kevésbé.


Szerszám-anyag
Ingyen tipp gázszámlája csökkentésére
Megfelelő hőszigeteléssel nemcsak az Ön havi költségei csökkennek, de a környezetet is védi, a páralecsapódást is elkerüli, és házának értéke milliókban kifejezhetően megnő. Érdemes tehát foglalkozni ezzel a témával.


Szerszám-anyag
Biztonságos biciklitároló készítése
A többség egészen addig kerékpározik, míg nem lesz nagyon csípős a hideg. De a kerékpárokat addig is és azután is tárolni kell valahol – lakásban, melléképületben vagy garázsban. Íme egy ötletes megoldás.
Szerszám-anyag

Fugakalkulátor


Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.Fizessen elő digitálisan!

ötletmozaik.hu © 2020

minden jog fenntartva
Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság