hirdetésMoha stop a tetőn

Gép- és anyagújdonságok

Moha stop a tetőn

Néhány év elteltével általános problémát jelent a cseréptetős házak életében a cseréptető elmohásodása. Itt egy hatékony módszer, amely magyarra fordítva a MOHA STOP névre hallgat.
Miért is jó a MOHA STOP?
Alkalmazása nem igényel szakértelmet, csak bátorságot, mivel fel kell mászni a tetőre. A vörösrézből készült szalagról egy könnyed kézmozdulattal eltávolítható a ragasztócsík és már is ragaszthatjuk a tetőre. A mellékelt fotón is jól látszik a folyamat egyszerűsége. Utolsó lépésben akár egy teddy henger segítségével is elegyengetjük a szalagot.
Ráadásul külsőleg sem szenved csorbát otthonunk, hiszen a vörösréz-szalag jól illeszkedik a tetőre, így szemre is tetszetőssé válhat otthonunk. Időtállósága is kiváló, hiszen ezzel az eljárással 30 évre bebiztosíthatjuk otthonunkat a moha ellen.
Hogyan működik a MOHA STOP?
Amikor az esővíz érintkezik a vörösréz szalaggal, a víz keresztülmegy a vörösréz-molekulákon, és a rézmolekulák kivonják az esővízből azokat az anyagokat, amelyek elősegítik a moha kialakulását. Így a tetőről olyan esővíz folyhat le, amely már nem okozhat mohásodást.
 hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Gép- és anyagújdonságok
Biztonságos garázskapu
Manapság egyre nagyobb hangsúlyt fektetnek a vásárlók és a garázskapu-gyártók is a biztonságra. Amikor biztonságról beszélünk, nem csak az értékeink védelmére kell gondolnunk, hanem a testi épségünkre is. A garázskapu-balesetek könnyen kivédhetőek.


Gép- és anyagújdonságok
Tetőablak a netről: házhoz jön a minőség
Az egyre népszerűbb vásárlási módnál – online vásárlás + beszerelés egyben – nincs más dolgunk, mint megrendelni a kiválasztott tetőtéri ablakot a webáruház honlapján, ráadásul nem kell megbízható szakember után sem telefonálgatni, aki elvégzi a beszerelést.


Gép- és anyagújdonságok
Mozaikolva szebb a fürdő
Nemrég újították fel a ház vizesblokkjait Szabó Józsefék Dunakeszin, s a ház asszonya úgy döntött, csempemozaikból maga készít rájuk mintát. A végeredmény utánzásra méltó.


Gép- és anyagújdonságok
Padló, a szoba dísze
A lakás, az iroda vagy az üzlet dísze lehet a megfelelő színű és minőségű padlóburkolat. Érdemes figyelni a laminált padlók tartósságát és minőségét is jelző kopásállósági számra, amely minél nagyobb, annál tartósabb lesz a burkolat a lábunk alatt.


Gép- és anyagújdonságok

Multifunkcionális mosogatóközpontok


Gép- és anyagújdonságok

Brazil életérzés ihlette riói színek


Gép- és anyagújdonságok

Divatos falfestékek


Gép- és anyagújdonságok

Felavatták a Terrán romániai gyárát


Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.Fizessen elő digitálisan!

ötletmozaik.hu © 2020

minden jog fenntartva
Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság