Népszerű a Poli-Farbe márványhatású festéke

Gép- és anyagújdonságok

Népszerű a Poli-Farbe márványhatású festéke

Az idén 25. születésnapját ünneplő Poli-Farbe különleges márványhatású festéke óriási népszerűségnek örvend, például a nemrég lezajlott Construma kiállításon.

A speciális falfesték rendszerrel akár 100%-ban márványhatású, egyedi felületet lehet készíteni.

A Poli-Farbe piaci értékelése szerint 2017. a dinamikus fejlődés éve lehet, hiszen rohamosan nő az új és régi lakások értékesítése, ennek köszönhetően a festékipari termékek iránt is nő a kereslet. Hazánk meghatározó festékgyártó cége ezért úgy döntött, hogy a 25 éves jubileumát összeköti a Construma kiállítással, ahol több ezer potenciális vásárló megfordul.

„Egy statikus standnál sokkal vonzóbb, ha kézzelfogható közelségbe hozzuk az érdeklődőknek a termékeinket. Ezért az újdonságnak számító Poli-Farbe Delta ipari lazúrokat, és az egyedülálló Poli-Farbe Platinum Decor termékeket nem csupán dobozokon és képeken lehetett megtekinteni a kiállításon, hanem bemutatót is láthattak az érdeklődők a felhasználásukról. Sokan megdöbbennek, milyen könnyen elkészíthető egy nagyon látványos, egyedi felület, amelynek csak a megrendelő képzelete, illetve a mester tudása szab határt” – mondja Mezőcsáti László, a Poli-Farbe értékesítési igazgatója.


„Örömmel láttam, hogy a kiállítás látogatói nagy csoportokban nézték, ahogy dolgoztam, és rengeteget kérdeztek. Azért ilyen kedvelt a Poli-Farbe Platinum márványglett rendszer, mert nagyon egyedi falfelületet lehet készíteni vele, amely teljes mértékben úgy néz ki, mintha valódi márvány lenne. A színt, a mintát, a struktúrát a vásárló alakíthatja ki a saját ízlése szerint, olyan mintázatot kap, amit boltban nem lehet megvásárolni. A dekoratív megjelenés mellett a Poli-Farbe Platinum márványglett fontos tulajdonsága a kimagaslóan jó minőség, amellyel könnyű dolgozni, és igen kedvező áron lehet beszerezni, ugyanis az olasz és német termékek árának akár 25%-áért kapható. Nem utolsósorban pedig a teljes rendszer – vagyis a márványglett, a színezőtinta és a viasz – használatával a felület vízlepergetővé és portaszítóvá válik” – tette hozzá Eged Attila, a Poli-Farbe alkalmazástechnikusa.
A Poli-Farbe hazánk utolsó magyar tulajdonban lévő festék- és vakolatgyára. Családi vállalkozásból lett a kkv szektor meghatározó szereplője, éves árbevétele meghaladja a 10 milliárd forintot. Székhelye Bócsán található, ahol több mint 230 embernek ad munkát. A Poli-Farbe a Magyar Olimpiai Csapat arany fokozatú támogatója.

EZT IS Ajánljuk
Gép- és anyagújdonságok
Baktériumoknak ellenálló festék
A Mapei által kifejlesztett festék tanúsított védelmet biztosít a baktériumok, penész és gombák ellen, kiválóan mosható, szennyeződésfelvétele alacsony és rendkívül tartós.


Gép- és anyagújdonságok
Brazil életérzés ihlette riói színek
A lakásfelújítás során a falakat is új színekbe öltöztetjük. Az idei trend az egyedi dekoráció és a több szín kombinálása egy falfelületen.


Otthon-bútor
Wellness festékcsalád
A Caparol kifejlesztette a wellness festékcsaládot, a festékek új generációját, hogy az Önök otthonában is megvesse a lábát az egészséges lakóklíma. Három festék, amelyek egymással is kombinálhatóak és érezhetően frissebb lesz otthona levegője, nem lesz otthon is szmog!


Otthon-bútor
Új penész és mohairtó
A penészesedés oka gyakran megszüntethetetlen, vagy akkora költséggel járna, hogy nem érné meg, mint például egy pince újraszigetelésénél. Ilyen esetekben hatékony lehet a fertőtlenítő, illetve ?gyomirtó? hatású szerek használata.


Szerszám-anyag

Festék vagy tapéta?


Gép- és anyagújdonságok

Legyen az ajtód a díszleted


Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.Fizessen elő digitálisan!

ötletmozaik.hu © 2020

minden jog fenntartva
Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság