Tökéletes napvédelem rolettákkal

Gép- és anyagújdonságok

Tökéletes napvédelem rolettákkal

A roletta a hagyományos és modern lakások egyik legkedveltebb belső árnyékolója. A kiemelkedő szövet-, minta- és színválasztékból mindenki megtalálhatja a kedvére valót, korszerű működtetése, gyors és egyszerű felszerelése pedig minden elvárást kielégít.

A különleges Vidella rolókkal nem csak az adott helyiség árnyékolása, hanem annak dekorálása is megoldható.

Huzattól védve

A rendkívül széles típusválasztékú árnyékolók mindegyike átlátszó vezetőszállal van ellátva, így a rolók bármilyen magasságú állásnál, még döntött ablaknál is szorosan az ablakkeretre tapadnak, és huzatban sem mozdulnak el.

Állítható méretű kampóiknak köszönhetően bármilyen ablakra rendkívül egyszerűen és gyorsan, fúrás nélkül felszerelhetők. Többféle színben és méretben kaphatóak – nem csak ablakra, hanem teraszajtóra is alkalmazhatók.

Egyedi megoldások

A Vidella rolók harmonikaszerű kialakításának köszönhetően számos variációs lehetőség nyílik a szoba árnyékolására.

Amennyiben nem szeretnénk túlságosan besötétíteni a szobát, alul és felül is beállítjuk a roló magasságát, így a fény beáramlik, mégsincs zavaró napsütés. Mosható anyagból készülnek, a keretből kipattintva egyszerűen tisztíthatók.

A Blackout rolók tökéletesen árnyékolnak.

A fényt egyáltalán nem eresztik át, anyaguk mindkét oldalán színezett, így kívülről is ugyanazt a színt láthatjuk, mint a szobában. A két, egymással párhuzamosan futó felületű Zebra rolókon csíkokban követik egymást a fényáteresztő és sötétítő anyagok.

Ennek a kialakításnak köszönhetően számos variációs lehetőség nyílik az árnyékolás mértékére. A tengeri fűből készült természetes Capricorn rolók anyagába vízszintesen beszőtt ezüst szálak exkluzív, látványos megjelenést biztosítanak.
hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Gép- és anyagújdonságok
Legendás egér az otthonunkban
Ritka az olyan ember, aki nem ismeri a több mint 90 éve született rajzfilmfigurát, Miki egeret, eredeti nevén Mickey Mouse-t. A Spar jóvoltából most otthonunkban is megjelenthet.


Gép- és anyagújdonságok
Alapvető termékekből van hiány az építőiparban
A betonelemeknél, a térköveknél, valamint a szálas szigetelőanyagoknál a leghosszabb a várólista.


Gép- és anyagújdonságok
Masszív vezeték nélküli fúró- és ütvefúró
A Bosch új 14.4 és 18 V-LI vezeték nélküli fúró- és ütvefúró csavarozói a legextrémebb körülmények között is helytállnak. Fával és fémmel történő munka során a legnehezebb fúrócsavarozó műveletek elvégzésére, illetve kőművesmunkákra is alkalmas.


Gép- és anyagújdonságok
Napelemes erőművet épített a Terrán
A Terrán Cégcsoport olyan napelemparkot hozott létre a Baranya megyei Bólyban, amelynek segítségével napenergiából tudják biztosítani cserépgyártó üzemük teljes villamosenergia-ellátását.
Gép- és anyagújdonságok

Egyszerűen szép növények


Gép- és anyagújdonságok

Az otthonodban ne a víz legyen az úr!


Gép- és anyagújdonságok

Egy ragasztó (sok) mindenre


Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.Fizessen elő digitálisan!

ötletmozaik.hu © 2020

minden jog fenntartva
Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság