Tökéletes napvédelem rolettákkal

Gép- és anyagújdonságok

Tökéletes napvédelem rolettákkal

A roletta a hagyományos és modern lakások egyik legkedveltebb belső árnyékolója. A kiemelkedő szövet-, minta- és színválasztékból mindenki megtalálhatja a kedvére valót, korszerű működtetése, gyors és egyszerű felszerelése pedig minden elvárást kielégít.

A különleges Vidella rolókkal nem csak az adott helyiség árnyékolása, hanem annak dekorálása is megoldható.

Huzattól védve

A rendkívül széles típusválasztékú árnyékolók mindegyike átlátszó vezetőszállal van ellátva, így a rolók bármilyen magasságú állásnál, még döntött ablaknál is szorosan az ablakkeretre tapadnak, és huzatban sem mozdulnak el.

Állítható méretű kampóiknak köszönhetően bármilyen ablakra rendkívül egyszerűen és gyorsan, fúrás nélkül felszerelhetők. Többféle színben és méretben kaphatóak – nem csak ablakra, hanem teraszajtóra is alkalmazhatók.

Egyedi megoldások

A Vidella rolók harmonikaszerű kialakításának köszönhetően számos variációs lehetőség nyílik a szoba árnyékolására.

Amennyiben nem szeretnénk túlságosan besötétíteni a szobát, alul és felül is beállítjuk a roló magasságát, így a fény beáramlik, mégsincs zavaró napsütés. Mosható anyagból készülnek, a keretből kipattintva egyszerűen tisztíthatók.

A Blackout rolók tökéletesen árnyékolnak.

A fényt egyáltalán nem eresztik át, anyaguk mindkét oldalán színezett, így kívülről is ugyanazt a színt láthatjuk, mint a szobában. A két, egymással párhuzamosan futó felületű Zebra rolókon csíkokban követik egymást a fényáteresztő és sötétítő anyagok.

Ennek a kialakításnak köszönhetően számos variációs lehetőség nyílik az árnyékolás mértékére. A tengeri fűből készült természetes Capricorn rolók anyagába vízszintesen beszőtt ezüst szálak exkluzív, látványos megjelenést biztosítanak.

EZT IS Ajánljuk
Gép- és anyagújdonságok
Automata szellőzőrendszer
Manapság a nyílászárók a gyártási technológia fejlődésével egyre tökéletesebben zárnak, legyen szó akár fa, akár műanyag változatokról. Így van ez a tetőtéri ablakokkal is, ahol a szükséges légcserét a beépített rendszerekkel oldják meg.


Gép- és anyagújdonságok
Hőszigetelés nélkül is energiatudatos tégla
A környezettudatos életmódra és a költség hatékony energiafelhasználásra hívja fel a figyelmet a Leier építőanyag-gyártó cég. Még inkább erősíti környezettudatosságát, és felhívja a figyelmet a takarékosabb és költség hatékonyabb megoldásásokra, mint a Mátratherm tégla!


Gép- és anyagújdonságok
Strapabíró padlóbevonat
Poros, piszkos a garázs vagy pince padlója? A Sikafloor 2530 W-vel minden problémát megoldhat. A kiváló minőségű bevonattal könnyen tisztíthatóvá válhat a padló. Nem lesz többé, ragacsos, poros, piszkos, még a pince is csillogni fog. Egyszerűbb, mint a festés.


Gép- és anyagújdonságok
Új, még erősebb akku a Bosch-tól
Se közel, se távol nincs konnektor ott, ahol fúrnunk kell? A Bosch új 36 Voltos Lítium akkuja megoldja a gondot: nincs többé röghözkötöttség ilyen szempontból sem.
Gép- és anyagújdonságok

Kétfokozatú csavarozó


Gép- és anyagújdonságok

Így lesz az ablakból dizájnelem


Gép- és anyagújdonságok

Lakástrend és Design Kiállítás 2008


Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.Fizessen elő digitálisan!

ötletmozaik.hu © 2020

minden jog fenntartva
Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság