hirdetésHő- és hangszigetelés pisztolyhabbal

Gép- és anyagújdonságok

Hő- és hangszigetelés pisztolyhabbal

A Soudal legújabb fejlesztése a Soudafoam Gun! Az egykomponensű szerelő és tömítő pisztolyhab ideális a magas hang- és hőszigetelési igényű helységek, épületek profi szerelő- és tömítő munkáinak elvégzésére. A rések stoppolva, se ki, se be semmi!
A Soudal Soudafoam Gun fantázianevű pisztolyhab tökéletes hő- és hangszigetelési termék. Korlátlan önformáló képessége révén minden olyan szabálytalan felülethez képesek idomulni, amelyhez a hab megtapad. A nyílásokat, repedéseket, lyukakat és üregeket teljesen kitöltik azok nagyságától és alakjától függetlenül. A habok széles alkalmazási skáláját a legtöbb építési anyaghoz, mint például beton, vakolat, tégla vagy fa való nagyszerű tapadásuknak köszönhetik. Kiváló szerkezetüknek köszönhetően megszilárdulásuk után vízállók. A Soudafoam Gun professzionális sorozatú pisztolyhabok bel- és kültéri felhasználásra alkalmasak. Az ablak- és ajtótokok szereléséhez, a válaszfalak kitöltéséhez és hangszigeteléséhez, padlók, padlások, valamint tetők hő- és hangszigeteléséhez használhatók. Eleget tesznek a legmagasabb szintű mechanikai standardoknak, és emellett kiemelkedő minőségű hangszigetelést biztosítanak. A Soudal által kidolgozott speciális ?téli? formula lehetővé teszi az alacsony hőmérsékleten való felhasználást. Mind a megszilárdult hab sejtszerkezete, mind szerelési paraméterei lehetővé teszik alkalmazását akár -10°C hőmérsékleten is.
 
(baudocu.hu alapján)hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Kert-balkon
Terasz szigetelés és burkolás
A burkolási munkák közül sok szempontból az egyik legösszetettebb feladat a kültéri terasz burkolása, mert a tökéletes eredményhez nem csak azzal kell tisztában lenni, hogy mit kell megcsinálni, hanem azzal is, hogy mivel és hogyan. Mestertippek a Mapei-től!


Gép- és anyagújdonságok
A levegőminőség is javítható a családi házak szigetelésével
Nemcsak energiahatékonysági, de szociális és egészségügyi kérdés is a szigetelés.


Gép- és anyagújdonságok
Mit tegyünk, ha húz a hideg?
Mindenki ismeri az érzést, amikor a fűtőtest mellett majd megsülünk, a szoba másik felében viszont alig lehet megmaradni a hidegtől. Ez a rossz hőszigetelés hatása, amelyen viszont utólag is javíthatunk. A kellemesebb lakókörnyezet mellett a rezsin is spórolunk vele.


Gép- és anyagújdonságok
Tízből hét családiház-tulajdonos szigetelne, de…
A Knauf Insulation szerint a támogatások ösztönzik leginkább a lakossági energiahatékonysági fejlesztéseket.


Gép- és anyagújdonságok

A hangszigetelés fontossága
Gép- és anyagújdonságok

Magastetők hőszigetelése
Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.Fizessen elő digitálisan!

hirdetés
ötletmozaik.hu © 2020

minden jog fenntartva
Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság