Hő- és hangszigetelés pisztolyhabbal

Gép- és anyagújdonságok

Hő- és hangszigetelés pisztolyhabbal

A Soudal legújabb fejlesztése a Soudafoam Gun! Az egykomponensű szerelő és tömítő pisztolyhab ideális a magas hang- és hőszigetelési igényű helységek, épületek profi szerelő- és tömítő munkáinak elvégzésére. A rések stoppolva, se ki, se be semmi!
A Soudal Soudafoam Gun fantázianevű pisztolyhab tökéletes hő- és hangszigetelési termék. Korlátlan önformáló képessége révén minden olyan szabálytalan felülethez képesek idomulni, amelyhez a hab megtapad. A nyílásokat, repedéseket, lyukakat és üregeket teljesen kitöltik azok nagyságától és alakjától függetlenül. A habok széles alkalmazási skáláját a legtöbb építési anyaghoz, mint például beton, vakolat, tégla vagy fa való nagyszerű tapadásuknak köszönhetik. Kiváló szerkezetüknek köszönhetően megszilárdulásuk után vízállók. A Soudafoam Gun professzionális sorozatú pisztolyhabok bel- és kültéri felhasználásra alkalmasak. Az ablak- és ajtótokok szereléséhez, a válaszfalak kitöltéséhez és hangszigeteléséhez, padlók, padlások, valamint tetők hő- és hangszigeteléséhez használhatók. Eleget tesznek a legmagasabb szintű mechanikai standardoknak, és emellett kiemelkedő minőségű hangszigetelést biztosítanak. A Soudal által kidolgozott speciális ?téli? formula lehetővé teszi az alacsony hőmérsékleten való felhasználást. Mind a megszilárdult hab sejtszerkezete, mind szerelési paraméterei lehetővé teszik alkalmazását akár -10°C hőmérsékleten is.
 
(baudocu.hu alapján)hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Gép- és anyagújdonságok
Nagyon lassan újulnak meg a hazai családi házak
A falusi csok új lendületet adhat az épület-energiahatékonyságnak.


Gép- és anyagújdonságok
Itt a felújítás ideje: korszerű hőszigetelés
A felújítások során különösen fontos, hogy megfelelő homlokzati hőszigetelő rendszert építsünk be otthonunkba, hiszen ezzel nem csak energiát spórolhatunk, de az állandó kellemes hőmérséklet biztosítása mellett a rendszer ára is sokszorosan megtérül.


Hírek
Egy bolygónk van, szigeteljünk érte
Épületeink szigetelésével még többet tehetünk a Földünkért


Gép- és anyagújdonságok
A jövő hőszigetelése
A viharosan emelkedő energiaárak miatt egyre fontosabb és nagyobb szerep hárul az épületek hőszigetelésére és termikus védelmére. Az alacsony energiafogyasztás leginkább a tetők, külső falak, a padlók és az alagsorok kiváló hőszigetelésével érhető el.


Gép- és anyagújdonságok

A hangszigetelés fontossága
Szerszám-anyag

Energia zseni ablak
Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.Fizessen elő digitálisan!

ötletmozaik.hu © 2020

minden jog fenntartva
Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság