Intelligens törlőkendő-rendszer

Gép- és anyagújdonságok

Intelligens törlőkendő-rendszer

Egy törlőkendő, amely eltávolít minden szennyeződést, ami előfordulhat, legyen szó olajról vagy zsírról, netán forgácsokról.

Egy MEWA törlőkendő minden felhasználási területre kiválóan megfelel: az olaj- vagy vízalapú folyadékok, oldószerek és festékmaradványok felitatására is alkalmas. Tehát minden, ami piszkos lehet egy műhelyben, tisztítható a MEWA törlőkendőjével. A textil törlőkendőkkel tisztántarthatók a szerszámok, gépek és az üzem is.

A MEWA a felhasználási területeknek megfelelően négy változatban kínál törlőkendőket ügyfeleinek. Egy MEWA törlőkendő saját súlyának akár kétszeresét képes felszívni, ugyanakkor puha textúrájának köszönhetően még a legérzékenyebb eszközök és berendezések tisztítására is tökéletesen alkalmas.

A használt kendőket előre egyeztetett időpontban szállítják el és ezzel egyidőben tisztákat helyeznek ki, ezzel minden környezetvédelmi kötelezettség terhét leveszi az ügyfelek válláról. Az egyszer használható kendők alkalmazásával összevetve a MEWA teljes körű szolgáltatási rendszere üzemgazdasági szempontból is előnyösebb megoldást jelent.

A teljes körű szolgáltatásnak köszönhetően egy MEWA törlőkendő több mint egy egyszerű törlőrongy. A teljes körű törlőkendő-szolgáltatáshoz kapcsolódóan a logisztika egészét a MEWA látja el. A vállalat saját gépjárműflottájával az előre egyeztetett időpontban elszállítja a szennyezett törlőkendőket, az azok tárolására szolgáló, saját fejlesztésű biztonsági konténerekben (SaCon). Ezt követően azok saját üzemeibe kerülnek, ahonnan környezetkímélő mosás, szárítás, szükség esetén javítás vagy pótlás valamint többlépcsős minőség-ellenőrzés után a megfelelő kóddal jelzett biztonsági konténerekben jutnak vissza rendeltetési helyükre.

Mindeközben a MEWA a németországi Immenhausenben található saját szövödéjében évente mintegy 111 millió törlőkendőt állít elő. A gyártás során olyan fonalat használunk, amelyek révén a kendők anyaga erős és szöszmentes lesz. Ezek a kendők strapabíró képességük, nedvszívó tulajdonságuk és hosszú élettartamuk miatt méltán népszerűek.

A törlőkendő-rendszerről további információ: www.mewa.hu
hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Gép- és anyagújdonságok
Forradalmi boronafal!
Construma-újdonság díjat kapott a Grand-Ács Kft. újonnan kifejlesztett boronafalas falszerkezetéért. A cég a hagyományos építési módok megtartása mellett az egyre fokozódó műszaki igények kielégítése érdekében alkotta meg a forradalmi újdonságot.


Gép- és anyagújdonságok
Óvodai mosdófelújítással ünnepelte 50. születésnapját az Alföldi
Az egykori Alföldi Porcelángyár alapításának ötvenedik évfordulója alkalmából a cég utódja jótékonysági akciót hirdetett, és saját születésnapján megajándékozott egy oktatási intézményt.


Gép- és anyagújdonságok
Fúrókalapácsok, őserővel
Hatalmas erővel van felvértezve a Metabo legújabb fúrókalapács generációja. A négyszemélyes család minden szinten megfelel a legmodernebb fejlesztéseknek és elvárásoknak. A legkisebb teljesítményű 1300 Wattos, míg a legnagyobb 1700 Wattal hatol a falba.


Gép- és anyagújdonságok
Gigantikus burkolólapok trendje
A közelmúltban ért véget Bolognában aCersaie, a burkolatok legnagyobb nemzetközi kiállítása, ahol a gyártók évről évre bemutatják újdonságaikat. A kiállítás fő üzenete – és a következő évek egyik meghatározó trendje –, hogy a burkolólapok méretei egyre nőnek.
Gép- és anyagújdonságok

Felülmúlhatatlan ragyogás


Gép- és anyagújdonságok

Hihetetlen mértékű energia-megtakarítás
Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.Fizessen elő digitálisan!

ötletmozaik.hu © 2020

minden jog fenntartva
Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság