hirdetésNagy Kazánválasztó Nap

Gép- és anyagújdonságok

Nagy Kazánválasztó Nap

2017. szeptember 23-án a Nagy Kazánválasztó Nap keretében több, mint 100 akciós gázkészülék közül választhatnak az érdeklődők és közvetlenül a kazángyártók képviselőitől kérhetnek szakmai segítséget a döntésben.

Az Otthon Melege Program kibővült a korszerűtlen gázkonvektorok cseréjének elősegítésével. 2017. szeptember 21-től pályázhatnak az ügyfélkapuval rendelkező magánszemélyek. A pályázók egy konvektorcserére maximum 120 ezer forint, több konvektor cseréje esetén maximum 500 ezer forint vissza nem térítendő támogatást kaphatnak.
A pályázati kiírás itt érhető el: https://konvektor2017.nfsi.hu/
A 2015-ben hatályba lépett 1186/2015/EU és 1188/2015/EU rendeletekben foglalt követelmények 2018. január elsejétől szigorodnak, így jövő év elejétől már csak a környezetbarátabb, energiahatékony készülékek köthetők be.
A Merkapt Nagy Kazánválasztó Napján ezek a korszerűbb, éppen ezért drágább készülékek is kedvezőbb áron érhetők el, csakúgy, mint a régi típusú gázkonvektorok.

Több, mint 100 gázkészülék akciós áron! Felhívjuk kedves vásárlóink figyelmét, hogy az akciós árak kizárólag a Nagy Kazánválasztó Napon érvényesek, kizárólag az aznap megvásárolt vagy leelőlegezett termékek esetén!
FIGYELEM! A meghirdetett készülékek utolsó darabok, sok esetben bemutató készülékek, ezért csak a készlet erejéig tudjuk biztosítani őket annak, aki először kifizeti vagy leelőlegezi. Előfoglalásra nincs lehetőség, reggel 09:00 előtt a készletből akciós áron nem szolgálunk ki vásárlókat.
A megvásárolt termékeket igény esetén házhoz szállítjuk. A szállításban partnerünk a GLS futárszolgálat, díjszabása elérhető a helyszínen.

HOL?
Merkapt Zrt. kereskedelmi központ: 1106 Budapest, Maglódi út 14/b
Ingyenes parkolás biztosított!

MIKOR?
2017. szeptember 23. szombat, 09:00-15:00

Bővebb információ: www.merkapt.hu

EZT IS Ajánljuk
Gép- és anyagújdonságok
Most érdemes kazánt választani!
A nyár a kánikula ideje, azonban aki előrelátó, most készül fel a következő télre. Például lecserélve régi kazánját.


Kert-balkon
Babaház a kertben
Katona Róbert lánya, Szonja születése óta imád babázni, babaházakkal játszani, rendezgetni. Minden álma az volt, hogy akkora babaháza legyen, amibe ő is be tud menni babáival.


Gép- és anyagújdonságok
Rekordforgalmat ért el a Praktiker
Minden várakozást felülmúlóan növelte árbevételét a Praktiker 2017-ben.


Gép- és anyagújdonságok
Nagy Kazánválasztó Nap szeptember 24- én, szombaton
Az ERP rendelet alapján 2016. 07. 01-tól a magyar lakosok hagyományos kéményes és turbós készülékek helyett már csak korszerű, úgynevezett kondenzációs gázkészüléket üzemelhetnek be otthonaikban.
Gép- és anyagújdonságok

A Construma nagydíjasai


Szerszám-anyag

Készüljünk fel a télre
Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.Fizessen elő digitálisan!

ötletmozaik.hu © 2020

minden jog fenntartva
Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság