Készüljünk fel a télre

Szerszám-anyag

Készüljünk fel a télre

Szervezetünket is felkészítjük a télre vitaminok szedésével, legyünk ugyanilyen gondoskodóak a házunk táján is a Nilfisk magasnyomású mosóival és tartozékaival.

Mielőtt elpakolnánk a kerti bútorokat

Szeptemberben és októberben még vannak olyan napok, amikor ki tudtunk ülni a teraszra, és élvezhetjük a vénasszonyok nyarának tulajdonított napos, melegebb délutánokat. Novemberben azonban már inkább a télre készülünk, és ez azzal is jár, hogy elpakoljuk letisztított kerti bútorjainkat.

Mivel csakis tisztán kerülhetnek a fészerbe a székek és asztalok, ezért itt említenénk meg a Nilfisk kimondottan kerti bútorok tisztításához kifejlesztett keféjét.

Ezt a kúp alakú kefét könnyedén csatlakoztathatjuk magasnyomású mosónkhoz, és pillanatok alatt megtisztíthatjuk vele bútorunkat a szennyeződésektől. A forgókefe alkalmazásával a nehezen elérhető helyeket is könnyedén letisztíthatjuk.

Válasszuk a Nilfisk tisztítószereit a fémfelületek, műanyag, kő- és fafelületek tisztításához a még hatásosabb eredményért!

Hull az elsárgult levél

Az őszi levélhullás során az ereszcsatornák hamar megtelnek falevelekkel. Ha nem akarjuk, hogy a csapadékelvezető rendszerünk elduguljon, alkalmazzuk a Nilfisk csatorna- és csőtisztító adapterét. A 15 méter hosszú tömlő lehetővé teszi, hogy szakember segítsége nélkül tudjunk úrrá lenni a duguláson.

Ne feledkezzünk meg a lefolyócsövekről sem, mert azokban is szűkületet okozhatnak a falevelek.

Mielőtt hó lepné el a háztetőt

A Nilfisk tetőtisztító adaptere lehetővé teszi a szennyezett tetők biztonságos és könnyű tisztítását. A konstrukció egy teleszkópos lándzsából és egy speciálisan kifejlesztett tisztítószerből áll, amely lehetővé teszi, hogy a háztulajdonosok létra használata nélkül tudják lemosni a tetőt.

Igaz, ezt a házkörüli munkát nemcsak a tél beköszönte előtt érdemes elvégezni, hiszen a rendszeres takarítással megkímélhetjük tetőnket a lerakódott szennyeződésektől és egyéb hulladékoktól. A Nilfisk Roof Cleaner lehetővé teszi e feladat gyors és egyszerű végrehajtását a földszintes házaknál.

Az eszköz – mint már említettük – tartalmaz egy teleszkópos lándzsát, ami max. 4,2 méterig hosszabbítható. A teleszkópos cső habfúvókával és a magasnyomású tömlővel akár 15 méter távolságra is képes eljuttatni a tisztítószeres vizet. Ezzel a rendszerrel alacsony nyomáson habfilmet tudunk a tetőre felvinni, majd a szennyeződést normál vízsugár alkalmazásával lemoshatjuk a tetőről.

További jellemzők

- adagolható tisztítószer

- a Click & Clean gyorscsatlakozó rendszerrel lehetőség van a habfúvóka és a kefe gyors cseréjére

- a fúvóka 45 fokos szögben meghajlítható, lehetővé téve ezzel a nehezen elérhető helyek takarítását

- használható egyéb tisztítási feladatokra: autómosásra, kertészetekben lévő üvegházak és egyéb szállítójárművek tisztítására

A tetőtisztító adapter működését kisfilm mutatja be, melyet honlapunkon tekinthet meg:

//consumer.nilfisk.hu/

(SZPONZORÁLT CIKK)
hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Szerszám-anyag
Még mindig szigetelhetjük a házat
Födémszigeteléssel akár még ebben a fűtési szezonban is 25%-kal csökkenthetjük a fűtésszámlát.


Szerszám-anyag
Hőszigetelést a hőszigetelésre!
Az első homlokzati hőszigetelések 15-20 éve védik az épületeket (és a pénztárcánkat). A régebbi, átlagosan 4-6 centiméter vastag rendszerek már nem felelnének meg a mostani hőtechnikai előírásoknak és az elvárásainknak. Ha a vakolat egyébként is színezésre szorul, érdemes meggondolni egy újabb hőszigetelő réteg felhordását a homlokzatra.


Szerszám-anyag
Inspiráló színek a falakon
Inspiráló mély színek, egyedi struktúrák a falainkon és lakásfűtő falfesték a 2019/2020-as lakberendezési trendek között.


Szerszám-anyag
Ettől az apróságtól lesz penészmentes az otthona
Van egy jelentéktelennek tűnő dolog, amire nem szoktak nagy figyelmet fordítani a felújításkor, pedig igencsak fontos, mert a penész legtöbbször ezen keresztül támad.
Szerszám-anyag

Csiszolók szemléje


Szerszám-anyag

A takarékos üveggyapot
Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.Fizessen elő digitálisan!

ötletmozaik.hu © 2020

minden jog fenntartva
Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság