Készbútor antikolva

Ötletek

Készbútor antikolva

Eleve úgy vásárolta ezt a bútorlapokból álló Möbelixes szekrényt Fügedi Mónika Csincsén, hogy tudta: festeni fogja.

Egy régi konyhaszekrény koronáját kapta, szegőléceket és 3D-s stencilt, amihez a sablont Mónika maga készítette.1. Ilyen volt.2. A négy egyforma, háromdimenziós, azaz térbeli stencil határozza meg a szekrény új látványát.3. Mónika a bútor teljes felületét fagittel húzta át, ettől lett textúrája.4. Ezután alapozta a felületet...

... majd kikevert egy szép zöldeskék színt és lefestette.5. A díszlécek, a domborstencilek és más kiemelt látványelemek felülete a Mónika által használt arany akriltól vált csillogóvá.6. A végén viaszolta...

7.  új fogantyúkat szerelt rá, amelyeken visszaköszön a bútor aranyló barnája...8. ...végül antikoló pasztával öregítette az egészet. A munka egy hétbe telt.
hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Otthon-bútor
Éjjeliszekrény s. k.
A boltokban nem mindig találni olyan bútorokat, amelyek megfelelnének az igényeinknek – mármint a színüket és méreteiket, illetve a polcok elosztását tekintve.


Otthon-bútor
Kiegészítő tároló: irattartó az asztalra
Egy roppant praktikus kisbútort mutatunk be ebben a cikkünkben: közvetlenül az íróasztalon tartható irattartót. Mert a dossziésorokat úgy érdemes tárolnunk, hogy első ránézésre megtaláljuk a keresett iratot. Mint látni fogjuk, sok előnye van, és kicsit sem nehéz elkészíteni.


Otthon-bútor
Szekrény forgatható elemekkel
Bármilyen stílusú szobában jól mutat ez az öt ?emeletes?, ötféle anyaggal burkolt fiókos szekrény. Kevésbé gyakorlott barkácsolóknak sem kell azonban felszisszenniük: amilyen bonyolultnak tűnik, annyira egyszerű elkészíteni.


Otthon-bútor
Könyvszekrény pofonegyszerűen
Szeptemberben a diákok próbálnak némi helyet szorítani polcaikon az új tankönyveknek. Sokszor azonban mi, felnőttek se tudjuk már hová rakni a sok-sok olvasnivalót. Itt a megoldás!
Otthon-bútor

Tűsarkú cipőszekrény


Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.Fizessen elő digitálisan!

ötletmozaik.hu © 2020

minden jog fenntartva
Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság