Funkcióváltó kisszekrény

Ötletek

Funkcióváltó kisszekrény

Hálószobai éjjeliszekrényét újította fel, illetve alakította át a karcagi Kréz Tamás fürdőszobai szekrénykévé.

Először a festéket távolította el hőlégfúvóval, majd felcsiszolta a felületet – óvatosan, mert a szekrényke anyaga nem tömör fa, hanem 4-es rétegelt lemez. Utána a tetszetős küllem érdekében fenyőfából készített egy kis kiegészítő peremet, s felsőmaróval kicsinosította.

A lábakat levette, helyettük gumi ajtóütközőgombot tett a szekrényke alá, hogy ha esetleg víz érné, ne szívja fel. Az ajtó közepét lyukfűrésszel kivágta a felesége által festett üveglapnak. Ezután kivágta a mosdószifon és a sarokcsapok helyét, majd jött a festés vastaglazúrral.

Végül a kép kapott egy vékony léckeretet is, és felkerült az ajtóra a fogantyú. A végeredmény önmagáért beszél.
hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Otthon-bútor
Éjjeliszekrény s. k.
A boltokban nem mindig találni olyan bútorokat, amelyek megfelelnének az igényeinknek – mármint a színüket és méreteiket, illetve a polcok elosztását tekintve.


Szerszám-anyag
Top 5 fürdőtrend
Az újHÁZ Centrum szakértői idén is részt vettek Európa legnevesebb fürdőszobai trendeket és kerámiaburkolatokat bemutató kiállításán, a Cersaie-n, és cikkünkben egy csokorba gyűjtötték azt az öt meghatározó divatirányzatot, amely a következő években rohamosan terjedni fog, rávéve a lakástulajdonosokat, hogy nagyszabású átalakításokra adják a fejüket.


Otthon-bútor
Tusolóújdonságok
Kis alapterületű, ?kádmentes? fürdőszobákban már eddig is tökéletes alternatíva volt a minimális helyet igénylő zuhanyfülke, ahol ennek ellenére maximális kényelemben lehetett tisztálkodni. A zuhanykabinok választékának és felszereltségének páratlan bővülésével ma már egyesek sportot űzhetnek a zuhanyozásból, így egyre többen vallhatják magukat a tusolás rajongóinak.


Gép- és anyagújdonságok
Felülmúlhatatlan ragyogás
A fürdőszoba mindig a megtisztulás, a pihenés és a megújulás helye, a ház és a lakás fontos eleme, minden generáció számára. A Keramag cég olyan fürdőszoba-berendezéseket fejleszt, amelyekkel hosszú évtizedekig új marad fürdőszobája.


Otthon-bútor

Minimalista mosdóasztal


Otthon-bútor

Trükkös tükrök


Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.Fizessen elő digitálisan!

ötletmozaik.hu © 2020

minden jog fenntartva
Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság