hirdetésFunkcióváltó kisszekrény

Ötletek

Funkcióváltó kisszekrény

Hálószobai éjjeliszekrényét újította fel, illetve alakította át a karcagi Kréz Tamás fürdőszobai szekrénykévé.

Először a festéket távolította el hőlégfúvóval, majd felcsiszolta a felületet – óvatosan, mert a szekrényke anyaga nem tömör fa, hanem 4-es rétegelt lemez. Utána a tetszetős küllem érdekében fenyőfából készített egy kis kiegészítő peremet, s felsőmaróval kicsinosította.

A lábakat levette, helyettük gumi ajtóütközőgombot tett a szekrényke alá, hogy ha esetleg víz érné, ne szívja fel. Az ajtó közepét lyukfűrésszel kivágta a felesége által festett üveglapnak. Ezután kivágta a mosdószifon és a sarokcsapok helyét, majd jött a festés vastaglazúrral.

Végül a kép kapott egy vékony léckeretet is, és felkerült az ajtóra a fogantyú. A végeredmény önmagáért beszél.
hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Gép- és anyagújdonságok
Top 5 fürdőszobatrend egyenesen Olaszországból
Óriási méretű járólapok, innovatív közterületi burkolatok, márványhatású belső terek és egy meglepő bútorirányzat - ezek határozzák meg a jövő fürdőszobatrendjeit az újHÁZ Centrum szakértői szerint.


Gép- és anyagújdonságok
Izgalmas fürdőszoba
Nem szokványos fürdőszobai motívumot mutatunk most be, amelyben a természetes formájában beépített fa vonzza magára a figyelmet.


Ötletek
Az éjjeliszekrények új élete
Vidéki nyaralóból megmentett két éjjeliszekrényt újított fel stílusosan Németh Károly Zalaegerszegen.


Otthon-bútor
Spóroljunk a melegvízzel
A melegvíz elállításhoz modern bojlert használjunk. Ebben az esetben ugyanis akár 35% energiát takaríthatunk meg! A bojlerek víz melegítésére tervezett berendezések, amelyek nemcsak melegítik hanem – az átfolyó vízmelegítőkkel ellentétben – tárolják is a vizet.


Otthon-bútor

A beázás megelőzése
Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.Fizessen elő digitálisan!

ötletmozaik.hu © 2019

minden jog fenntartva
Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság