Ágykeret egy életre

Ötletek

Ágykeret egy életre

Egy öreg diófa rönkből készítette ezt az ágykeretet Somos Roland Szigetváron.

A gyönyörű, erdei tündérlakba való bútordarabhoz az ágyrács fenyődeszkából és stafliból készült.

Íme néhány részlet:
hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Ötletek
A nyuszi lakhelye
Akár húsvétra kaptak a gyerekek – mondjuk a nagyszülőktől – aranyos, simogatnivaló kisnyuszit, és nem akarnak megválni tőle, akár más módon került a családba, rendes ól dukál neki. Mondjuk egy ilyen, amelyet Darancó Károly készített Szadán.


Ötletek
Komposztrosta maradék anyagokból
A megérett komposztot le kell szitálni, viszonylag gyorsan, hogy az ember felhasználhassa a kertben. Üzletben kész megoldás nem kapható, ezért Tóth Gergely (Budapest) készített egyet.


Ötletek
Babakanapé
Első pillantásra nem gondolnánk, hogy a képen látható kanapé nem rendes méretű, hanem „csak” egy babaszoba bútora, annyi odafigyeléssel és aprólékos műgonddal készítette el Botfalusi Zoltán Kecskeméten, aki ismerőse kislányát szerette volna meglepni valami nem mindennapi játékszerrel.


Ötletek
Íves célszerszám
 Egy íves rész kellett megcsiszolnia szobafelújítás közben Vörös Péternek Siófokon. Miután a szabadkezes próbálkozás nem nagyon sikerült, rögtönzött célszerszámot készített.
Ötletek

Gömböt fúrunk


Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.Fizessen elő digitálisan!

ötletmozaik.hu © 2020

minden jog fenntartva
Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság