hirdetésSzülinapi emlékeztető tábla

Ötletek

Szülinapi emlékeztető tábla

A képen látható, ötletesen kifestett MDF-csíknak hála egyszerűen nem felejthetjük el a születésnapokat – ráadásul lakásdekorációnak se utolsó.

A „Family Birthdays” feliratot és az ágakat kézzel festette az MDF-lapra Weiss Pamela Dunakeszin. A baglyokat viszont szalvétatechnikával ragasztotta fel, aztán 12 lyukat fúrt a táblába, amelyekbe apró szemescsavarokat tekert.

Mindegyik egy hónapot jelképez, s fa virágok lógnak rajtuk, amelyekre rá van írva a születésnapos neve és a nap, amikor született.
hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Ötletek
Hőtükör gyorsan, egyszerűen
Minimális kézügyességgel is elkészítheti bárki ezt a jelentős hőmegtakarítást eredményező hőtükröt. Schukkert Tamás olvasónk a tippet az Ötlet Mozaikból merítette, de azonnal tovább is fejlesztette: a kandalló mögötti fal nagyrészt elnyeli a hőt, ezért polifoam hővisszaverő fóliát vásárolt.


Ötletek
Pálcikát összefogni egyszerű!
Sok elsős-másodikos gyerek szüleinek okoz gondot, hogyan csomagolják össze a gyerek számolópálcikáit úgy, hogy ő is biztonságosan és könnyedén tudja őket elrakni az iskolapadba, mármint hogy ne csússzanak szét és ne vesszenek el. Mert ugye különben jár a fekete pont...


Ötletek
Kétperces mikrótisztítás
Kivel nem fordult már elő, hogy elmulasztotta letakarni az ételt a mikróban és mindenhonnan paprikás zsírpöttyök vigyorogtak vissza rá?


Ötletek
Hungarocell indaminta
Nagyon kevés pénzből – vagy ingyen, maradék anyagokból – is gyönyörű szobadíszeket hozhatunk létre.
Ötletek

Gömböt fúrunk


Ötletek

Ajtó a falon
Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.Fizessen elő digitálisan!

ötletmozaik.hu © 2019

minden jog fenntartva
Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság