Cicavízió élőben

Ötletek

Cicavízió élőben

Régi Videoton televízióból készített cicaházat Süle Gabriella Budapesten.

Ilyen volt eredetileg:

Először nagy műgonddal „kibelezte”, aztán a képcső helyére HDF bútorhátlap-anyagot ragasztott, amelyből kivágta a macskafejet.

A HDF lap narancssárga öntapadós dekorfóliát kapott, a tv többi részét narancssárga festékspray-vel festette a kívánt színre.

A macs-tappancs nyomokat a tetőre és a karmolást a házikó elejére alkoholos filctollat készítette, a felirat festett, 3D-s fa betűkből van. Az egérkét szintén HDF anyagból vágta ki, majd szürkére festette, filcből elkészítette a körvonalakat és végül cipőfűzőből kapott a cincogi egy kis farkincát. Ezzel el is készült a minden igényt kielégítő cica-lak, amely persze pihe-puha bélelést is kapott, s megvan a használatba vételi engedély is.
hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Szerszám-anyag
A korlát is lehet szép
Második gyermekük érkezése sarkallta Veres Péteréket gödi házunk tetőterének beépítésére. A tetőtérbe vezető lépcsőhöz és közlekedőhöz biztonsági szempontból szükség volt korlátra is.


Otthon-bútor
Fiókba rejtett multimédia
Nem kell tűrnünk lakásunkban az egyre szaporodó számú elektronikus kütyü okozta kusza összevisszaságot – olvasóink mint annyi mindenre, erre is találtak megoldást.


Otthon-bútor
Multimédiás szekrény
A modern multimédiás berendezéseknek köszönhetően akár 5-6 egységből is felépülhet otthoni multimédia sarkunk. Ehhez pedig méretes szekrény kell. Íme, a tökéletes választás. Egy napos munkával tökéletesen új, modern bútorral gazdagíthatjuk otthonunkat.


Otthon-bútor
Dohányzóasztal raklapból
Ismerősüktől kaptak néhány raklapot Tavali Gáborék Pécsett, így szerettek volna valami különleges, egyben hasznos bútordarabot készíteni.
Gép- és anyagújdonságok

Juhász István a sportfavágás bajnoka


Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.Fizessen elő digitálisan!

ötletmozaik.hu © 2020

minden jog fenntartva
Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság