Cicavízió élőben

Ötletek

Cicavízió élőben

Régi Videoton televízióból készített cicaházat Süle Gabriella Budapesten.

Ilyen volt eredetileg:

Először nagy műgonddal „kibelezte”, aztán a képcső helyére HDF bútorhátlap-anyagot ragasztott, amelyből kivágta a macskafejet.

A HDF lap narancssárga öntapadós dekorfóliát kapott, a tv többi részét narancssárga festékspray-vel festette a kívánt színre.

A macs-tappancs nyomokat a tetőre és a karmolást a házikó elejére alkoholos filctollat készítette, a felirat festett, 3D-s fa betűkből van. Az egérkét szintén HDF anyagból vágta ki, majd szürkére festette, filcből elkészítette a körvonalakat és végül cipőfűzőből kapott a cincogi egy kis farkincát. Ezzel el is készült a minden igényt kielégítő cica-lak, amely persze pihe-puha bélelést is kapott, s megvan a használatba vételi engedély is.

EZT IS Ajánljuk
Ötletek
Multifunkciós asztal
A képeken látható szekrény alapvetően tv-állványnak készült, de végül multifunkciós asztalként lelte meg a helyét Gál Józsefék lakásában, Debrecenben.


Gép- és anyagújdonságok
Csak a legtisztább színek maradhatnak
Ha tévét vásárolunk, jogosan várjuk el, hogy képernyőjén olyan tisztán köszönjenek vissza a színek, ahogy a természetben is látjuk őket.


Gép- és anyagújdonságok
Ütve csavaroz
Megjelent a Makita legújabb kéziszerszáma a TD090DWE ütvecsavarbehajtó. A kézbesimuló barkácsgép szinte minden helyzetben kisegíthet minket, hiszen a kisgép minden modern elvárásnak megfelel. Biztonságos, gyors és praktikus. Nézzük, mit tud a Makita újdonsága.


Gép- és anyagújdonságok
Masszív vezeték nélküli fúró- és ütvefúró
A Bosch új 14.4 és 18 V-LI vezeték nélküli fúró- és ütvefúró csavarozói a legextrémebb körülmények között is helytállnak. Fával és fémmel történő munka során a legnehezebb fúrócsavarozó műveletek elvégzésére, illetve kőművesmunkákra is alkalmas.


Szerszám-anyag

Végtelen formájú fapad


Gép- és anyagújdonságok

A megbízható vésőkalapács


Otthon-bútor

Magával ragadó TV-fal


Gép- és anyagújdonságok

Erősebb akkuval, mint hálózattal


Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.Fizessen elő digitálisan!

ötletmozaik.hu © 2020

minden jog fenntartva
Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság