Madárbarát madárriasztó

Ötletek

Madárbarát madárriasztó

Rajtunk kívül a madarak is szeretik a gyümölcsöt, például a seregélyek a cseresznyét. Mi viszont szeretnénk megóvni tőlük a termést, persze úgy, hogy a madaraknak se essen bajuk.

Fogl Gyula Almásfüzitőn úgy gondolta, megóvja a termést, elkért hát unokáitól néhány leselejtezett CD-lemezt, és egy rúdra szerelve kidugta őket a fa tetején, illetve körbe a fák külső ágaira aggatta őket.

A várt hatás nem maradt el: a madarak elmaradtak, a hozam jelentősen nőtt. Érdemes utánacsinálni.

 

EZT IS Ajánljuk
Ötletek
Szellős fatároló
Egyszerű de robusztus szerkezetű, funkcionális és szép: négy betontuskón nyugvó oszlop tartja a trapézlemez tetőt ezen a jól szellőző fatárolón, amelyet Juhász Tamás ácsolt Gyulán.


Ötletek
7+1 hasznos tipp az őszi-téli autózáshoz
A téli autózás igényel némi külön figyelmet és felkészülést. Mutatjuk, mivel teheted problémamentessé a fagyban közlekedést.


Ötletek
Mozaikozott szék
Mozaiktechnikával újította fel ezt a széket Hadari Vivien Sopronban.


Ötletek
A home office 7+1 aranyszabálya
Bár az otthoni munkavégzéshez nincs tökéletes recept, néhány dolgot érdemes szem előtt tartani. A Leitz 7+1 aranyszabálya segít abban, hogy akár még élvezzük is a távmunkát.
Ötletek

Babakanapé


Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.Fizessen elő digitálisan!

ötletmozaik.hu © 2020

minden jog fenntartva
Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság