hirdetésMadárbarát madárriasztó

Ötletek

Madárbarát madárriasztó

Rajtunk kívül a madarak is szeretik a gyümölcsöt, például a seregélyek a cseresznyét. Mi viszont szeretnénk megóvni tőlük a termést, persze úgy, hogy a madaraknak se essen bajuk.

Fogl Gyula Almásfüzitőn úgy gondolta, megóvja a termést, elkért hát unokáitól néhány leselejtezett CD-lemezt, és egy rúdra szerelve kidugta őket a fa tetején, illetve körbe a fák külső ágaira aggatta őket.

A várt hatás nem maradt el: a madarak elmaradtak, a hozam jelentősen nőtt. Érdemes utánacsinálni.

 
hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Ötletek
Szekrénytologatás helyett
Az apró tárgyak szeretnek a földre pottyanni, és olyankor természetesen mindig a legszűkebb sarkokba vagy résekbe bújnak el, ezt mindenki tudja. De a porszívókat is gyártó Zanussi tippjével egyszerűen elő lehet őket varázsolni.


Ötletek
Még nincs késő hőszigetelni
Az ősz ideális időszak a családi házak hőszigetelésére. Az energiahatékonysági korszerűsítés két szempontból is hosszú távú befektetés, hiszen amellett, hogy lefaraghatók a fűtési költségek, a környezetünket is megóvhatjuk a felesleges káros hatásoktól.


Ötletek
Pálcikát összefogni egyszerű!
Sok elsős-másodikos gyerek szüleinek okoz gondot, hogyan csomagolják össze a gyerek számolópálcikáit úgy, hogy ő is biztonságosan és könnyedén tudja őket elrakni az iskolapadba, mármint hogy ne csússzanak szét és ne vesszenek el. Mert ugye különben jár a fekete pont...


Ötletek
Üzenőtábla egyszerűen
Olyan öntapadó fóliát ragasztott szekrényére Veit Bence Miskolcon, amelyre táblakrétával lehet írni.


Ötletek

Egyedi zuhanyzó
Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.Fizessen elő digitálisan!

ötletmozaik.hu © 2019

minden jog fenntartva
Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság