Napos-virágos ajtó

Ötletek

Napos-virágos ajtó

A majdani közös konyhába készítette Horváth Tamás Földeákon ezt a szeretetet és az otthonosságot sugárzó ajtókeretdíszt (párja, Csányi Júlia annyiban segített a tervezésben, hogy a népies irányzat alkalmazását javasolta).

áttört ablakdísz

Tamás a motívumokat dekopírfűrésszel vágta ki, ezután illesztette egymáshoz a léceket. Az áttört minták mögé furnérlapokat ragasztott, amelyek lentről felfelé világosodnak.
hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Ötletek
Régi ládából a kert dísze
Egy fa ládából varázsolt funkcionális szépséget Weiss Pamela Dunakeszin.


Szerszám-anyag
Kétszínű dekortál
Nagyon tetszettek édesanyjának a hasonló, egyetlen lemezből kivágott tálak, ezért Galla Norbert (Szeged) számára kézenfekvő volt, hogy ilyennel lepi meg.


Otthon-bútor
Ablakpárkány s.k.
Egyre többen jutunk el napjainkban a nyílászárócseréhez. Ablakaink korszerűsítése azonban nem csupán ablakcserét jelent. Általában új párkányt is kell készítenünk. Örömmel felszerelik nekünk borsos áron, de miért fizetnénk érte, ha meg is csinálhatjuk.


Kert-balkon
Művészasztal székekkel
Arcfestéssel és csillámfestéssel is foglalkozik Megellai Katalin Veszprémben. Ezért olyan székeket és asztalt szeretett volna, amelyek feltűnőek, és a célnak megfelelnek.


Gép- és anyagújdonságok

A szürke az új fehér
Gép- és anyagújdonságok

Ablakfólia
Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.Fizessen elő digitálisan!

ötletmozaik.hu © 2020

minden jog fenntartva
Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság