Háromszáz termék ára garantáltan alacsony marad a SPAR-ban

Hírek

Háromszáz termék ára garantáltan alacsony marad a SPAR-ban

Újabb negyedévre, 2024. június 30-ig meghosszabbítja a SPAR az Árstop EXTRA promóciót, így háromszáz termék ára garantáltan alacsony marad.

Felmérések szerint a hazai vásárlók továbbra is árérzékenyek és odafigyelnek arra, hogy a jó minőségű élelmiszerekhez, egyéb cikkekhez a lehető legjobb áron jussanak hozzá. A SPAR folyamatosan törekszik arra, hogy megfeleljen ezeknek az elvárásoknak, ezért számos akcióval és kezdeményezéssel segít a spórolásban. 

Ezek egyike az árak befagyasztása, ami azt jelenti, hogy háromszáz termék ára a 2024.03.30-án érvényes árszinten marad, vagy időközben akár még annál is kedvezőbbé válhat. Ezek között megtalálhatók alapvető élelmiszerek, félkész konyhai termékek, konzervek, édességek, gyümölcslevek, számos népszerű S-BUDGET-termék, tisztító- és tisztálkodószer is, így a fogyasztók szinte minden kategóriában megtalálják a számukra legkedvezőbb árú terméket. 

Nemcsak a 2024. június 30-ig meghosszabbított Árstop EXTRA promóció kínálata, de egyéb kezdeményezések is támogatják a SPAR és INTERSPAR üzletekben a spórolást. A MY SPAR applikáció kuponkedvezményei hétről-hétre frissülnek, ami mindig újabb és újabb termékek esetében kínál kedvezőbb árakat. A SuperShop kártya pedig további megtakarítást tesz lehetővé, nemcsak azért, mert egyes cikkekhez így olcsóbban juthatnak hozzá a vevők, hanem azért is, mert vásárlásaik során pontokat gyűjthetnek, amelyeket később a pénztárnál beválthatnak.  

spar02.jpg

További információk itt: www.spar.hu/akcioterv (x)




hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Hírek
Várja az ünnepre készülődőket a SPAR
Bőséges kínálattal és számos újdonsággal készül a SPAR az idei karácsonyi szezonra és a szilveszterre. Az áruházlánc széles ünnepi áruválasztékkal, halakból 60, virsliből pedig mintegy 800 tonnával várja a vásárlókat az ünnepi időszakban.


Hírek
Kuponok hat héten át a SPAR-ban
Vásárolj legalább 5000 forintért 2024. április 25-től a SPAR és INTERSPAR üzletekben, és a kasszánál 300 forintos kedvezménykupont kapsz, amelyet a következő heti vásárlásaid alkalmával válthatsz be!


Hírek
A SPAR csoport mától több mint 700 akciós ajánlattal várja vásárlóit
300 termék árát pedig a SPAR ÁRSTOP Extra Promóció keretein belül befagyasztja


Hírek
Hazai termékek a SPAR kínálatában
Hazai kistermelők piacra jutását segíti a SPAR Magyarország a Régiók Kincsei programjával, amelynek keretében már több mint 500, honi vállalkozás által előállított termék található az üzletek kínálatában, a legkülönbözőbb termékkategóriákban.
















Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.





ötletmozaik.hu © 2024

minden jog fenntartva




Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság