Olcsóbb árak a Sparban! (x)

Hírek

Olcsóbb árak a Sparban! (x)

A SPAR Magyarország minden héten az Árzuhanás Promóció keretein belül teszi még vonzóbbá kínálatát.

Ettől a hétfőtől az alábbi termékkörök Promócióban résztvevő termékeinek árai, terméktől függően 5-16%-kal lesznek olcsóbbak a SPAR és INTERSPAR áruházakban. Erre a hétre már közel 400-ra emelkedik azon termékek száma, amelyek árát az Árzuhanás Promócióban csökkentette a SPAR Magyarország.

A vállalat annak érdekében, hogy vásárlói kisebb vagy nagyobb bevásárlásaikat a legkedvezőbb áron tudják megtervezni, az Árzuhanás Promóció keretein belül hetente újabb és újabb termékek árát csökkenti a SPAR és INTERSPAR áruházakban. Minden hétfőn új termékekkel bővül a lista, az aktuális terméklista a https://www.spar.hu/arzuhanas weboldalon érhető el. Az online-szórólapban pedig természetesen szerepel a termékek új fogyasztói ára és az árcsökkenés mértéke is.

tovabb-folytatodik-az-arzuhanas-a-spar-nal-3.jpg

2023. március 27-e hétfőtől az Árzuhanás Promócióban résztvevő:

  • • pékáruk (kenyerek, péksütemények) ára 6-16%-kal,
  • • rizs, búzadara, búzarétesliszt ára 5-7% közötti mértékben,
  • • száraztészták ára 5-10%-kal,
  • • müzlik, zabpelyhek ára 5-9% közötti mértékben,
  • • sütőpor, vanillincukor ára 7%-kal csökken.

tovabb-folytatodik-az-arzuhanas-a-spar-nal-4.jpg

A vásárlókat a hetente csökkenő árak mellett az egyéb kedvezmények, akciók, hűség-, és kuponajánlatok is segítik abban, hogy minél kevesebbet költsenek, miközben továbbra is minőségi és nagyrészt hazai forrásból származó termékek széles kínálatából válogathatnak. Nemcsak a mindig alacsony árú PIROS ÁRAK Promóció termékei, de a sárga címkés, hetente megújuló akciós termékeket bemutató szórólapos kínálat is ezt a célt szolgálja.

tovabb-folytatodik-az-arzuhanas-a-spar-nal-5.jpg

A MySPAR mobilalkalmazás pedig még tovább bővíti az elérhető kedvezmények körét: a hetente frissülő, egy-egy kiemelt árucikkre vonatkozó kuponajánlataival, valamint az alkalmazásban is már elérhető havi rendszerességgel kiadott 20%-os kupon digitális verziójával is segít a takarékoskodásban. A SuperShop-kártya használatával nemcsak később levásárolható pontokat gyűjthetnek, de további termékkedvezményekhez is hozzájuthatnak a vásárlók, akiknek érdemes hétvégén is ellátogatniuk a SPAR és INTERSPAR üzletekbe, hiszen péntektől-vasárnapig extra ajánlatok várják őket.

Az Árzuhanás Promóció további részletei megtalálhatóak a https://www.spar.hu/arzuhanas weboldalon.


További felvilágosítás:

Maczelka Márk, kommunikációs vezető

SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft.
2060, Bicske, SPAR út
Mobil: +36 20 823 7891
E-mail: maczelka.mark@spar.hu

 




hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Otthon-bútor
Pinceszigetelés egyszerűen
Elege van abból, hogy pincéje gyakorlatilag használhatatlan az állandó beázás miatt? Nyirkosak, nedvesek a falak, lemállik a vakolat, repedések jelentek meg?


Hírek
Klímaszabályozó rendszer vethet véget a rossz beltéri levegőnek
Saját irodájában demonstrálja legmodernebb klímaszabályozó rendszereinek képességeit a Daikin Hungary. A 750 négyzetméteres irodában folyamatosan biztosított a szükséges mennyiségű friss, tiszta levegő; a telepített szenzoroknak köszönhetően rögtön értesülnek a szén-dioxid koncentráció növekedéséről, és a rendszerek automatikusan átcsoportosítják a friss levegőt oda, ahol arra szükség van.


csináld magad
Kerti ebédlő építése fából
Nyáron mindenki nagyon szeret a kertben tartózkodni, de ehhez kell valamilyen ülőalkalmatosság és asztal, amelynél elfér az egész család. Például olyan, mint amilyet Gasparics Imre készített.


csináld magad
Öntözzünk hatékonyabban: kreatív ötletek locsoláshoz
Van, aki délután vagy este imád locsolni, mert közben kipiheni az egész napi stresszt. Más viszont precízen kiszámolja a kellő mennyiséget, és gyorsabban igyekszik kijuttatni a gyökerekhez. Utóbbi igaz Tóth Gergelyre is. Mutatjuk olvasónk kreatív ötleteit!
















Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.





ötletmozaik.hu © 2024

minden jog fenntartva




Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság