Jön a világ egyik legnagyobb textilipari szakvására, a Heimtextil

Hírek

Jön a világ egyik legnagyobb textilipari szakvására, a Heimtextil

Januárban újra Heimtextil: a textilipari szakvásár a járvány óta most először tér vissza a korábban megszokott téli időpontban.

Heimtextil újra januárban

Rendhagyó módon legutóbb nyáron rendezték a frankfurti Heimtexil szakvásárt: a Heimtextil Summer Special rávilágított arra, mekkora szüksége van az iparnak a személyes találkozókra, és arra, hogy a résztvevők élőben is láthassák, megtapinthassák a különféle textileket.

A Heimtextil a járvány óra először tér vissza a korábban megszokott januári időpontban. A négy nap alatt számtalan workshop és előadás várja a látogatókat, akik megismerhetik a legújabb textilipari innovációkat és trendeket a minőségi fonalaktól kezdve a függönyökön át egészen a szőnyegekig.  

Az év eleji vásáron várhatóan kétezernél is több kiállító lesz jelen, a szervezők a világ minden tájáról várják az érdeklődőket. Ezúttal is nagy hangsúlyt kapnak majd a természetes alapanyagok, a fenntarthatóság, az újrahasznosítás.

Helyszín és időpont:

  • Frankfurt, 2023. január 10-13.

Bővebb infó:

textil3.jpg

Fotó: Pim Top




hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Hírek
Januárban jön a lakás- és közületi textíliák nemzetközi szakvására, a Heimtextil
A Heimtextil (2024. január 9-12.), a lakás- és közületi textíliák nemzetközi szakvására, minden termékszegmensben számíthat a német és a nemzetközi érdeklődők nagy számára, ugyanis Frankfurtban több mint 2600 kiállító mutatja be új termékeit. A 2024-es Heimtextil mellett – a globális Texpertise-hálózat részeként – az Econogy is útjára indul, amely a fenntartható formátumok új orientációját jelenti. Az Econogy egységbe foglalja a Messe Frankfurt összes textilipari rendezvényének értékelési kritériumait, és a vásárokon átláthatóságot teremt az erőforrás-kímélő termékek és kiállítók számára.


Hírek
Nézz körül a Heimtextil szakvásáron! – Videó
A Heimtextil Summer Special június 21-24. között nyitja meg a kapuit Frankfurtban. Cikkünkben most egy másfél perces videóban mutatjuk meg a legutóbbi, 2020-as textilipari szakvásár legjobb pillanatait. Nézd végig és éld át a hangulatot!


Hírek
Irány Frankfurt! Jön a Heimtextil szakvásár
A világjárvány okozta két év szünet után, június 21-24. között nyitja meg a kapuit Frankfurtban a Techtextil, a Texprocess és a Heimtextil Summer Special.


Hírek
Három trendtéma az Ambiente 2023-ról
Az Ambiente Trends 23+ áttekintést nyújt a fogyasztási cikkek teljes ágazatának újdonságairól: 2023-ban az új munkavégzési módokról és a modern munkahelyekhez kapcsolódó trendekről.
















Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.





ötletmozaik.hu © 2024

minden jog fenntartva




Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság