Irány Frankfurt! Jön a Heimtextil szakvásár

Hírek

Irány Frankfurt! Jön a Heimtextil szakvásár

A világjárvány okozta két év szünet után, június 21-24. között nyitja meg a kapuit Frankfurtban a Techtextil, a Texprocess és a Heimtextil Summer Special.

Három vásár egyszerre

A Techtextil, Texprocess szakvásárokkal és a Heimtextil nyári különkiadásával a Messe Frankfurt felvonultatja a textilipari értéklánc teljes folyamatát és a világjárvány két évét követően ismét lehetővé teszi a személyes kapcsolatépítést, a szemtől szembeni nemzetközi találkozásokat, az inspiráló üzleti beszélgetéseket, valamint az átfogó, koncentrált és hathatós piaci összképet. A szakvásárokkal egy időben a Messe Frankfurt a D2C Neonyt Lab-ot, de ekkorra tervezi Frankfurt városa is a Frankfurt Fashion Week számos, a nagyközönséget váró rendezvényét is.

Középpontban a fenntarthatóság

Az idei szakvásárok középpontjában ezúttal a fenntarthatóság áll. A kiállítók fenntartható koncepciókat és innovációkat mutatnak be a látogatóknak. A vásártér középső részén a „Next Horizons” mottóval ellátott területen nemcsak a trendszínek és anyagok között inspirálódhatunk, hanem környezettudatos megoldásokkal is találkozhatunk.

messe.jpg

Fotó: Messe Frankfurt GmbH/Jacquemin




hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Hírek
Jön a Christmasworld 2023
A karácsonyi dekorációt meghatározó színeket, formákat és mintákat a nemzetközi szakkereskedők élőben ismerhetik meg a küszöbön álló Christmasworld szakvásáron.


Hírek
Három trendtéma az Ambiente 2023-ról
Az Ambiente Trends 23+ áttekintést nyújt a fogyasztási cikkek teljes ágazatának újdonságairól: 2023-ban az új munkavégzési módokról és a modern munkahelyekhez kapcsolódó trendekről.


Hírek
Jön a világ egyik legnagyobb textilipari szakvására, a Heimtextil
Januárban újra Heimtextil: a textilipari szakvásár a járvány óta most először tér vissza a korábban megszokott téli időpontban.


Hírek
Fenntarthatóság és kézművesség a Creativeworld 2023-on
Sokoldalú, spontán, gondtalan és mindenekelőtt színpompás kreativitással kecsegtet a 2023-as év! A mindennapi élet minden területén egyre tudatosabban terjedő fenntarthatóság megjelent országos és nemzetközi szinten is a barkácsolók közösségében, és ez egyértelműen tükröződik a Creativeworld Trends 2023-on is.
















Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.





ötletmozaik.hu © 2024

minden jog fenntartva




Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság