Elegáns és intelligens kapcsolók


Napjainkban már egyáltalán nem számít sci-finek egy okosotthon, amely automatikusan gondoskodik a kényelmünkről.

Méghozzá onnantól kezdve, hogy télen felfűti, nyáron pedig lehűti a lakásunkat, mire hazaérünk, egészen odáig, hogy gombnyomásra vagy akár előre programozva engedi le és fel a redőnyöket. Egy ilyen okosotthon azonban csak akkor lehet tökéletes, ha az összes apró részletet összehangoljuk, és minden megfelel az elképzeléseinknek.
Pontosan ezt teszi lehetővé a Schneider Electric új D-Life kapcsolócsaládja, amely mind dizájnban, mind funkcionalitásban kielégít minden igényt, így stílusos megjelenésű vezérlők segítségével irányíthatjuk otthonunkban a kívánt berendezéseket. A szerelvénypaletta egyik újítása, hogy teljesen új formavilágot mutat be: maximális kapcsolófelületet minimális kerettel.
A választékban találhatók többek között hagyományos villanykapcsolók, USB-csatlakozós konnektorok vagy akár a KNX intelligens épületautomatizálási rendszer vezérlői, például világítási vagy árnyékolásvezérlők és hőmérsékletszabályzók.

Funkciók széles tárháza

A kapcsolócsaládban minden funkció elérhető, amire csak szükség lehet egy okosotthonban. A hagyományos, jelzőfényes, nyomógombos vagy éppen mozgásérzékelős villanykapcsolókkal a lakás minden helyiségébe úgy varázsolhatunk fényt, ahogy az nekünk a legkényelmesebb.

Ezenfelül a kínálatban olyan kényelmet, védelmet és biztonságot nyújtó elemek is elérhetők, mint például a kulccsal...

...vagy nyomógombbal irányítható redőnyvezérlők...

...és az érintőpaneles szobatermosztátok.

A D-Life továbbá számos különféle aljzatot kínál: az otthoni szórakoztatóelektronikai eszközökhöz használt, például HDMI...

...HDMI BNC...

...és RCA audio csatlakozótól kezdve...

...a kettős informatikai csatlakozókig.

Ebben a portfólióban már USB-töltős aljzat is kapható...

...amelynek köszönhetően minden eddiginél kényelmesebben tölthetjük okostelefonjainkat, tabletjeinket és egyéb kütyüinket.
A Schneider Electric fejlesztéseként elérhető QuickFlex betéteknek köszönhetően a csatlakozóaljzatok és kapcsolók egyszerűen és biztonságosan, ráadásul a hagyományos kapcsolókhoz képest 25 százalékkal rövidebb idő alatt telepíthetők. A D-Life család olyan PlusLink technológiával felszerelt betéteket is tartalmaz, amelyek kifejezetten világításhoz és redőnyökhöz alkalmazhatók, és több mint 100 önálló funkciót tesznek lehetővé. A megoldás révén például nem csupán kézzel kapcsolhatjuk fel vagy le a lámpákat, de azt is beállíthatjuk, hogy mozgásérzékelő aktiválja a világítást, vagy előre beállított időben, időzítő alapján, maguktól kapcsoljanak fel a lámpák, illetve ereszkedjenek le a redőnyök. Emellett a KNX épületirányítási rendszer vezérlőihez szükséges kapcsolók is megtalálhatók a kínálatban.


A széles választék garantálja, hogy álmaink otthonát minden szinten a saját kényelmünkhöz és elképzeléseinkhez igazítva irányíthatjuk – anélkül, hogy kompromisszumot kellene kötnünk a megjelenés terén.

Letisztult megjelenés mindenkinek

Bármilyen stílust is álmodtunk meg okosotthonunknak, a D-Life kapcsolók között egészen biztosan megtaláljuk azokat a darabokat, amelyek harmonikusan illeszkednek az enteriőrbe. A műanyag keretek ragyogó lótuszfehér, elegáns acél, homokszínű szahara és visszafogott antracit árnyalatokban ékesítik a falakat.

Az üveg és kő kombinációit tartalmazó keretek kristályfehér, ónixfekete vagy polírozott pala kivitellel simulnak bele a természetességet tükröző helyiségek környezetébe.

Az erőt és szépséget kombináló fém keretek pedig hűvös nikkel, érzéki pezsgő vagy földszerű mokka árnyalatokkal hozzák ki a legtöbbet a masszív és elegáns megjelenésből.

Emellett a különféle anyagú keretek és betétek kombinálhatók, illetve könnyedén cserélhetők, így akár az évszaknak megfelelően is változtathatjuk azokat.

schneider-electric.hu

Tetszett a cikk? Oszd meg barátaiddal:
Nyomtatás

TPL_BEEZ2_ADDITIONAL_INFORMATION