Robot nyírja a füvet

Gép- és anyagújdonságok

Robot nyírja a füvet

A gardena R40Li robotfűnyírója teljesen önállóan dolgozik a véletlenszerűség elve szerint, szükség esetén pedig automatikusan visszatér a töltőállomáshoz és feltölti lítium-ionos akkuját.

Speciális vágási rendszerében három borotvaéles penge gondoskodik a fűszálak folyamatos, de gyengéd vágásáról. A fűnyesedék természetes trágyaként a gyepfelületen marad (mulcsozó funkció).

Mivel nem mehet túl azon a vonalon, ahová lefektettük a határoló vezetéket, a fűnyíró mindig a számára munkaterületként kijelölt, lenyírandó gyepfelületen marad. Nagy teljesítményű lítium-ion akkumulátorral, csendben dolgozik.

Nagy billentyűzet és kijelző garantálja a fűnyírási időtartam kényelmes programozását (napszakok és napok is beállíthatók rajta). Esőben is üzemképes.

Rendkívül érzékeny ütközés-, emelés- és borulásérzékelőkkel rendelkezik (a maximális emelkedő, amivel megbirkózik, 25%-os). A vágási magasság (2 és 5 centi közt) egyszerűen, egy forgókapcsolóval állítható be.

150 m határoló vezetékkel, 200 rögzítőtüskével, 3 tartalék késsel szállítják. Lítium-ion akkumulátora 18 Volt / 1,6 Ah-ás. Súlya 7,4 kg, természetesen a töltőállomás nélkül.

Mérete (h×sz×m): 55×39×25 cm. 400 négyzetméteres gyepfelületig ajánlott.

EZT IS Ajánljuk
Szerszám-anyag
Kánikula elleni tetőcserép
Április elején mutatta be a Terrán az új, ClimaControl felületkezelésű cserepeit, amelyekkel igazoltan akár 10 °C-kal alacsonyabb a hőmérséklet a tető alatt, a hagyományos Terrán tetőfedőanyag felhasználásával készült tetőhöz képest.


Kert-balkon
Tavaszi metszés
A tavasz közeledtével a fagymentes, enyhe napokon már hozzáláthatsz a gyümölcsfák metszéséhez, ápolásához is.


Gép- és anyagújdonságok
Robotfűnyíró
Azoknak, akiknek nem a szívük csücske a fűnyírás, de ápolt gyepfelületet szeretnének, megoldást jelent a Gardena robotfűnyírója, amely automatikusan és halkan nyírja le a füvet.
Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.Fizessen elő digitálisan!

ötletmozaik.hu © 2020

minden jog fenntartva
Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság