Állatvédő akkuk

Gép- és anyagújdonságok

Állatvédő akkuk

Akkumulátorcsomagok hívják fel a figyelmet négy veszélyeztetett állatfaj védelmére.

A Samsung által forgalomba hozott új, Animal Edition akkumulátorcsomagjának gépeit négy veszélyeztetett állatfaj képe illusztrálja. A vállalat célja, hogy felhívja a figyelmet a veszélyeztetett állatfajok védelmére.

– Az okostelefonok életünk részévé váltak, egyre többen vannak, akik egy percre sem tudják nélkülözni ezt az eszközt. Ugyanakkor nem lehet egyszerűen használati tárgyként tekinteni rájuk, hiszen a felhasználók személyiségüket is kifejezik egy-egy készülék kiválasztásával és díszítésével” – mondta Nyilas Orsolya, a Samsung Electronics Magyar Zrt. vállalati kommunikációs vezetője. – Az Animal Edition új akkumulátorcsomagokkal mindkét szempontnak megfelelünk, hiszen a hosszú feltöltési idő garantálása mellett az akkumulátorok jól kifejezik a Samsung és ügyfelei elkötelezettségét a fenntarthatóság, a természet egyensúlyban tartása mellett – tette hozzá Orsolya.

A csomagok két méretben lesznek elérhetőek. A 8,400 mAh-s akkumulátor csomag kapacitása az új Samsung Galaxy S6 akkumulátorkapacitásának több mint háromszorosa lesz, míg a 11,300 mAh-s akkumulátorcsomag több mint négyszeres kapacitással bír. Egy Galaxy Note 4 akkumulátort több mint kétszer képes feltölteni, így tökéletes útitársunk lehet. A 8,400 mAh-s akkumulátorcsomagon a kispanda és a sivatagi róka jelenik meg, míg a 11,300 mAh-s akkumulátor csomagon az óriáspanda és az aranymajom látható.

Az Animal Edition akkumulátor csomagok töltésiszint-kijelzővel is rendelkeznek, és képesek egy időben két készüléket is tölteni.

EZT IS Ajánljuk
Gép- és anyagújdonságok
Óriási sikert arattak a STIHL új kéziszerszámai az AGROmash-on
Hatalmas érdeklődés mellett, a 35. AGROmashEXPO-n mutatta be új akkumulátoros termékeit a STIHL.


Gép- és anyagújdonságok
Őszi sövényápolás könnyen és precízen
Az ősz beköszöntével se feledkezzünk meg kerti dísznövényeink ápolásáról.


Gép- és anyagújdonságok
Robot nyírja a füvet
A gardena R40Li robotfűnyírója teljesen önállóan dolgozik a véletlenszerűség elve szerint, szükség esetén pedig automatikusan visszatér a töltőállomáshoz és feltölti lítium-ionos akkuját.


Gép- és anyagújdonságok
Kétfokozatú csavarozó
Megjelent a Bosch legújabb kisgépe, a PSR 14,4 - Li 2, amely a furócsavarozók legújabb generációját jelenti. A két sebességfokozatú szerszámgép könnyű, ugyanakkor nagyobb és erősebb teljesítményre képes, mint elődei. A Bosch újfent kitett magáért, még mindig a legjobb gépeket dobja piacra.


Gép- és anyagújdonságok

210 csavar egy töltéssel


Gép- és anyagújdonságok

Új, még erősebb akku a Bosch-tól


Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.Fizessen elő digitálisan!

ötletmozaik.hu © 2020

minden jog fenntartva
Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság