
Gép- és anyagújdonságok
Otthon érlelt banán
Itt a banánszezon. Akár önmagában fogyasztjuk, akár turmixba vagy süteménybe tesszük, ez a gyümölcs édesen és puhán az igazi. De még ha egy kicsit zöldebb, éretlenebb is, egy óra alatt tökéletes banánokat varázsolhatunk belőle!
Nincs más teendőnk, mint fogni egy tepsit, sütőpapírt teríteni az aljára, rápakolni az éretlen banánokat és egy órára betenni a 150 Celsius fokra előmelegített sütőbe. A hő hatására a banán állaga puhább, a színe sárgább, az íze pedig sokkal-sokkal édesebb lesz! Ha kifejezetten sütibe szánjuk a banánokat, akkor akár tovább is bennhagyhatjuk. Mikor a héj teljesen megfeketedik, a banán húsa már pépes lesz, ami ideális állag sütemények készítéséhez.

A Zanussi nagy űrtartalmú szabadonálló és beépíthető sütői tökéletesen alkalmasak erre a feladatra is, ráadásul a pirolitikus tisztítási funkcióval ellátott modelleket energiatakarékosan és egyszerűen tisztán is tarthatjuk.
2014. november 12. 13:03
EZT IS Ajánljuk
Gép- és anyagújdonságok
Hosszútávú megoldás fűtésszámlák ellen
Ha Önnek is elege van már abból, hogy egy zsák pénzt dob ki a fűtésre úgy, hogy közben se melege, se komfortérzete nincs, akkor döntsön a hőszigetelés mellett. Hatékony hőszigeteléssel nem csak télen jár jól! Nyáron a hőszigetelés megakadályozza a lakótér túlmelegedését is.
Gép- és anyagújdonságok
Korszerű szigetelés lapostetőre
A szigetelőlemez anyaga EPDM, azaz etilén-propilén-dién-monomer. Tulajdonságai alapján a műkaucsukok csoportjába tartozik, mint ilyen, jelentős nyúlóképességgel rendelkezik. Az erőhatások megszűntével gyakorlatilag eredeti alakját nyeri vissza, extra rugalmas.
Gép- és anyagújdonságok
Kültéri textilújdonságok
A tavaszi-nyári hónapokat mindannyian igyekszünk a szabadban tölteni – ehhez kínál stílusos kiegészítőket a Designers Guild.