Erősebb akkuval, mint hálózattal

Gép- és anyagújdonságok

Erősebb akkuval, mint hálózattal

A kompakt és erőteljes Bosch akkus fúrókalapácsok korlátlan mozgási szabadságot biztosítanak, és minden anyaggal megbirkóznak. Az optimalizált ütőszerkezet-technikával gyors fúrási előrehaladást biztosítanak, még a legkeményebb betonba történő ütvefúrásnál is.

A GBH 36 V-LI Compact akkus fúrókalapács verhetetlenül könnyű, ugyanakkor erős, mint egy hálózati készülék. A nagy teljesítményű készülék akár 100 furatot is képes egyetlen akkutöltéssel a betonba fúrni. Pille könnyed súlyának köszönhetően (2,9 kg) a legkifacsartabb testtartásban is dolgozhatunk vele. Akár a fej fölötti, vagy annál még kényelmetlenebb pozíciókban is.

Izzadtság nélkül
A Bosch Vibration Control kiegészítőnek köszönhetően nem kell teljes erőnkkel nekifeszülnünk a fúrásnak, hiszen a rendszer csillapítja és csökkenti a rezgésgyorsulást.
 
Profi gép, hogy profi módon dolgozzunk
A már ismert Bosch Prémium lítium-ion technológiának köszönhetően 400 %-kal hosszabb élettartammal rendelkezik a gép akkuja, mint korábban. Az ECP, cellavédelem védi az akkut a túlterhelés, túlhevülés és mély kisülés ellen. A Bosch Hyper Charge funkció, magyarul gyorstöltés által az akkuk a töltési idő felénél már 75 %-ra feltöltődnek, így sokkal gyorsabban tudunk újra dolgozni vele. Nincs memória-effektus, az akku függetlenül a töltési állapottól mindenkor tölthető, a cellák károsodása nélkül.
 
Műszaki adatok
Névleges felvett teljesítmény
430 W
Ütési energia
0 – 1,8 J
Ütésszám névleges fordulatszám mellett
0 – 4.850 1/perc
Névleges fordulatszám
0 – 1.500 1/perc
Akkufeszültség
36 V
Akku-kapacitás
1,3 Ah
Súly beleértve az akkut
2,9 kg
Hosszúság
297,0 mm-ben
Szélesség
83,0 mm-ben
Magasság
207,0 mm-ben
Szerszámbefogás
SDS-plus
Fúrási tartomány
 
Furat-Ø betonban kalapácsfúrókkal
4 – 18 mm-ben
Optimális alkalmazási terület beton kalapácsfúrókkal
4 – 10 mm-ben
Maximális furat-Ø acélban
13 mm-ben
Maximális furat-Ø fában
30 mm-ben
EZT IS Ajánljuk
Gép- és anyagújdonságok
A fúrógép használata
Az otthoni szerszámkészlet alighanem leggyakrabban használt darabja a sokoldalú fúrógép. De mihez milyen gépet és fúrófejet használjunk? Összeállításunkban a fúrással kapcsolatos technikákról olvashatsz.


Szerszám-anyag
Ütvefúrók tesztje
A legrégebbi barkácsgépcsalád néhány példányát próbáltuk ki. A gyártók igyekeznek új fejlesztésekkel eladhatóbbá tenni termékeiket és ez mostanában már nem korlátozódik csupán a teljesítmény növelésére, hanem a praktikus megoldásokra is.


Gép- és anyagújdonságok
Masszív vezeték nélküli fúró- és ütvefúró
A Bosch új 14.4 és 18 V-LI vezeték nélküli fúró- és ütvefúró csavarozói a legextrémebb körülmények között is helytállnak. Fával és fémmel történő munka során a legnehezebb fúrócsavarozó műveletek elvégzésére, illetve kőművesmunkákra is alkalmas.


Gép- és anyagújdonságok
A megbízható vésőkalapács
A Hitachi szerszámgépek egyaránt jó választása az otthoni és professzionális felhasználóknak. A Hitachi DH30PC2 fúró- vésőkalapács minden igényt kielégít, az extravagáns külsőjének köszönhetően igazi különlegesség, hogy a műszaki jellemzőit ne is említsük.


Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.Fizessen elő digitálisan!

ötletmozaik.hu © 2020

minden jog fenntartva
Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság