Megújult cserépkínálat

Gép- és anyagújdonságok

Megújult cserépkínálat

A Lindab Kft. évről évre bővíti kínálatát, hogy a fogyasztók számára rendszerint széles választékot biztosítson. A 2009-es év elején két új cserepes lemezzel és öt új trapézlemez profillal bővült a kínálatuk. Az LPA Scandic és az LPA Nordic a legújabb Lindab fejlesztés.
Az LPA Scandic cserepes lemez elegáns és modern megjelenésének köszönhetően új színt visz a hazai fémlemez-fedések kínálatába! Az egységtáblás kiszerelésnek köszönhetően nem igényel szükséges előre elkészíteni a fedési tervet, mert az elemek akár egységcsomagokban is megvásárolhatók. A szerelése is roppant egyszerű. A folyamatot megkönnyítő indítóprofilok elhelyezése után a tető fedése gyors és egyszerű munka. Előnye, hogy a lemezek rögzítése rejtett csavarozással van megoldva, így a legigényesebb megrendelői igényeknek is eleget tud tenni, emellett fokozottan biztonságos vízzárást biztosít, mivel a csavarral átfúrt részek nem érintkeznek közvetlenül a külső időjárási viszonyokkal (eső, hó). Színekben gazdag, hiszen hat új színének és a 25 ?m TopCoat bevonatának köszönhetően igazi ?egyéniség? a Lindab termékkínálatában. Egy valódi fejlesztés!
 
Az LPA Nordic cserepes lemez alacsony hullámmagasságának köszönhetően anyagtakarékos felhasználást biztosít. Ennek köszönhetően alacsonyabb négyzetméterára teheti vonzóvá a megrendelők szemében. Szerelése megegyezik a már megszokott ?hagyományos? cserepes lemezeknél járatos módszerekkel, öt standard színben kapható.
 
A Lindab trapézlemez kínálatát, amely most már a legszélesebb a hazai piacon az LVP 8 és az LVP 12 falprofilok indítják. Ezek a termékek kizárólag belső falburkolásra és álmennyezetek készítésére ajánlottak. A 20-as és 45-ös lemezek közötti átmenetet mostantól az LTP/LVP 35/207 típusú trapézlemez biztosítja, mely mind fal, mind tető profilként alkalmazható. Azokon a helyeken, ahol a legnagyobb a teherbírási igény, de követelmény még a külső vízelvezetés és a 25 mikronos időjárásálló bevonat is, ott új termékként az LTP 50 Dn és LTP 60 Dn profilok alkalmazhatók.
 
A fenti termékek természetesen elérhetők natúr horganyzott kivitelben is. Az új trapézlemezek 0,5-0,75 mm vastagságban kaphatók, hat féle színben. Az új profilok esetében, új színt is bevezettek, a RAL 6000 jelű mentazöldet.
 
Bővebb információ a Lindab honlapján!
EZT IS Ajánljuk
Gép- és anyagújdonságok
A Terrán ügyvezetője lett Az Év Üzletembere
A Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara Gódi Attilát választotta a 2017-es év üzletemberének.


Gép- és anyagújdonságok
Durva viharban is szilárdan áll a háztető
Egy ház tetejének több évtizedig kell bírnia a strapát. Az utóbbi időben egyre gyakoribb viharok miatt célszerű tehát a korábbinál is nagyobb biztonságra törekedni.


Gép- és anyagújdonságok
Extra viharálló tetőcserép
Az idei Construma egyik díjazottja a Terrán Tetőcserép Gyártó Kft. Synus tetőcserepe.


Hírek
Lebomló virágcserepekkel csökkenti műanyagfelhasználását a SPAR
A környezetbarát cserepek érdemben redukálják a vállalat műanyagfelhasználását.


Gép- és anyagújdonságok

Felavatták a Terrán romániai gyárát


Gép- és anyagújdonságok

Forró téma: locsolás melegben


Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.Fizessen elő digitálisan!

ötletmozaik.hu © 2020

minden jog fenntartva
Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság