Zseniális találmányok, amelyek megkönnyítik életünket

Ötletek

Zseniális találmányok, amelyek megkönnyítik életünket

Nem szeretsz az ananász hámozásával és szeletelésével bajlódni? Túl kevés a hely a konyhádban? Nézd meg a következő videót, amely olyan megoldásokat és találmányokat mutat be, amelyek megkönnyíthetik az életedet!

Ezeket be kell szereznünk

Imádjuk az olyan találmányokat, amelyek nemcsak megkönnyítik a mindennapjainkat, hanem még viccesek is. Egy mókás pizzaszeletelő például az esténket is feldobhatja, ha pedig nem kell vesződni a konyhában a hámozással, rengeteg időt spórolunk meg. Szerencsére nap mint nap jelennek meg olyan hasznos termékek, amelyek segítségünkre lehetnek.

A következő videó is pont ilyeneket mutat be: vannak köztük olyanok, amelyeket mi is előszeretettel használunk, de akadnak olyanok is, amelyekre azt mondtuk, annyira ötletesek és jópofák, hogy azonnal be kell szereznünk!

EZT IS Ajánljuk
Ötletek
Áttekinthető ékszertartó
A dobozban vagy fiókban tárolt fülbevalók és nyakláncok könnyen összekeverednek, sok időbe telik kiválasztani a megfelelőt és még a párját is megtalálni hozzá. Nem beszélve a sarkokban megbúvó és feledésbe merülő darabokról!


Ötletek
Tengernyi ötlet
Rengeteg ötlete van, és közülük igen sokat meg is valósít Mezei A. Olivér, a vizsolyi általános iskola tanára.


Ötletek
Csempével újulnak meg az asztalok
Egy kerti és egy erkélyen szolgálatot tevő asztalt is mozaikozással újított fel Móroczné Nyúl Judit Pécsett.


Ötletek
Egyedi virágtartók
Nem talált olyan formájú, anyagú és színű virágtartót a boltok kínálatában, amilyet szeretett volna Sebestény István Budapesten. A hiábavaló keresgélés után leült és átgondolta, hogyan készíthetne saját maga.


Ötletek

Üzenőtábla


Ötletek

Babaszoba


Ötletek

Görgős flex
Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.Fizessen elő digitálisan!

ötletmozaik.hu © 2020

minden jog fenntartva
Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság