Könyvajánló - Patkó Ágnes: Halálos rozé

Hírek

Könyvajánló - Patkó Ágnes: Halálos rozé

Megjelent Patkó Ágnes izgalmas és fordulatos regénye, a Halálos rozé. 

Patkó Ágnes: Halálos rozé

Renáta a nyüzsgő Budapestről egy nyugodtabb élet reményében költözik Szekszárdra. Egy szokatlanul meleg, októberi napon veszi birtokba a buja kertben megbúvó új házát, és lelkesen veti bele magát a lakberendezésbe, a kertészkedésbe, illetve a várossal meg a lakóival való ismerkedésbe.

A rangos Rozémustrán összebarátkozik a legjobb rozénak járó díjat elnyerő borásszal is, ám amikor másnap reggel pincelátogatásra érkezik hozzá, holtan találja a férfit. A rendőrség szerint egyértelműen baleset
történt: a borász óvatlan volt, ezért mustgázmérgezést kapott. Renáta azonban biztos benne, hogy a férfi gyilkosság áldozata lett, ezért maga áll neki kinyomozni, ki lehetett a tettes.

Kiadó: General Press Kft.

roze1.jpg




hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Ötletek
Lakásdekorációként újjáéledő régi könyvek
Már nem férnek el a könyveid a polcon? Vannak olyan darabok, amelyeket már nem fogsz elolvasni? Hasznosítsd újra őket, készíts belőlük lakásdekorációt! Mutatunk néhány kreatív megoldást!


Szerszám-anyag
Kreatív felújítás a legújabb vékonyvakolattal
A tavaszi-nyári felújítások idején az egyik fontos kérdés a megfelelő vakolat kiválasztása. Eddig a hőszigetelő rendszereken jellemzően a már hagyományosnak mondható dörzsölt és kapart struktúrájú vakolatokat alkalmaztuk. A CreativTop színes, vödrös, előkevert vékonyvakolat azonban kreatív, a szokottnál izgalmasabb felületek megvalósítására is alkalmas.


Szerszám-anyag
Mesepedagógia oldhatja meg a szakemberhiányt?
Az építő szakmákról készített mesekönyvet a Mapei Kft. A vállalat reméli, ha korán megismerik a gyerekek az iparág szépségeit, később jobban elismerik és többen választják hivatásul. Ez az első ilyen jellegű kiadvány Magyarországon – hangzott el a vállalat mai sajtótájékoztatóján.


Ötletek
Különleges könyvtámasz: egy egész világ van benne
Nagyon szeret apró világokat teremteni Berényi Orsolya Gyálon. Külföldi honlapokon látott készen kapható változatokat, és annyira megtetszett neki, hogy rögtön nekiállt saját kezűleg készíteni egyet. Különben már több tegolát, diorámát készített.
















Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.





ötletmozaik.hu © 2024

minden jog fenntartva




Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság