Multifunkcionális csarnok a IX. kerületben

Hírek

Multifunkcionális csarnok a IX. kerületben

Hírlevelünkben ezúttal a budapesti IX. kerületi Kézilabda multifunkcionális csarnokot mutatjuk be.

A csarnok a 2022-es Kézilabda Európa Bajnokságra épül, és mivel a multifunkciós csarnok az összes létező teremsportág számára  megfelelő szabványokkal, méretekkel, kialakításokkal rendelkezik,a későbbiekben kosárlabda, röplabda, jégkorong és teniszmérkőzéseket, korcsolyasport eseményeket, illetve bizonyos lovas és motoros versenyeket is rendezhetnek majd benne. Mindezek mellett nagykoncertek, rendezvények, kiállítások helyszínéül is szolgálhat.

csarnok1.jpg

Bármely eseményt nézzük, a teremakusztika mindegyiknél fontos szempont, ezért már a tervezéskor kiemelten odafigyeltek a megfelelő hangelnyelő anyagok kiválasztására és a fenntarthatóságra.

Így esett a választás a  Hearklith A2 25 mm + 50 mm kőzetgyapot termékekre.

csarnok2.jpg

A Knauf Insulation Kft. által a Zalaegerszeg melletti gyárban előállított, majd akusztikai célra alkalmazott fagyapot táblákat a mennyezetre betoncsavarokkal szerelték fel. A 25mm + 50mm vastagságú laptermékek rendkívül jó hangelnyelési értékkel rendelkeznek, így tökéletesek voltak erre a felhasználásra.

Az esztétika is fontos szempont volt a termék kiválasztásánál, így a terméket  a gyártás során AK01-es élképzéssel láttuk el.  A táblák fekete színben kerültek beépítésre, ennek köszönhetően elegáns megjelenést biztosít a terem számára a magas szintű műszaki teljesítményen túl.

csarnok3.jpg

A beépített Heraklith termék rövid műszaki leírása:

  • A Heraklith fagyapot lapok 2 mm-es szálszerkezettel, kizárólag fehér cement kötőanyaggal, 2000 x 600 mm-es táblaméretben, 25 mm vastagságban készülnek.
  • A lapok festhetőek – a gyári fehér festés illetve élképzés választható opció

A termék esztétikai  tulajdonságai:

  • Természetes megjelenés
  • A látható fagyapot szerkezetből adódó fa hatás.

A kivitelezés során

  • Nincs szükség különleges szerszámokra
  • Nincs szükség speciális ismeretekre, különleges szaktudásra
  • A rögzítések könnyen és egyszerűen kivitelezhetők

 A termék jellemzői:

  • kémiailag semleges – nem lép reakcióba a körülötte lévő anyagokkal
  • könnyen vágható a kívánt méretre és formára
  • mechanikai igénybevételekkel szemben rendkívül ellenálló
  • igény szerint átfesthető, RAL színekben rendelhető
  • kiváló idő- és időjárásállóság

Multicsarnok 1 kép.jpg

Knauf Insulation (x)




hirdetés

EZT IS Ajánljuk
csináld magad
Kerti ebédlő építése fából
Nyáron mindenki nagyon szeret a kertben tartózkodni, de ehhez kell valamilyen ülőalkalmatosság és asztal, amelynél elfér az egész család. Például olyan, mint amilyet Gasparics Imre készített.


Gép- és anyagújdonságok
Utak és tévutak a tökéletes kerthez
Senki nem fog úgy hozzá egy ház építéséhez, hogy felhúz egy falat, mondván, ha nem jó ott, majd lebontjuk. A kertrendezést is az alapoknál kell kezdeni. Kevés, ha szép virágokat, vagy stílusos kerti bútort választunk.


Szerszám-anyag
Kandalló építése
Ki ne szeretne a kandallóban égő tűz látványa mellett pihenni? A meleget és nyugalmat sugárzó berendezést egyre többen választják otthonuk fűtésére.


csináld magad
Kerti sütögetők: süssünk-főzzünk a szabad levegőn
A szabatéri sütögetéssel összekötött kerti parti örök kedvencünk. Hogy kicsi vagy nagy, az egész baráti kör jelen van vagy csak a család, az a körülményektől függ, de a gondtalan, boldog együttlét öröme mindig jelen van. Mutatunk néhány sütögetőt, bográcsozót és kerti konyhát ötletadásnak.
















Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.





ötletmozaik.hu © 2024

minden jog fenntartva




Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság