Színt a színhez!

Gép- és anyagújdonságok

Színt a színhez!

A Baumit Baumacol segít a fugázó kiválasztásában.

A csempe és a járólap kiválasztása után, a burkolt felület összhatása nagyban függ a fugázó és a szilikon helyes megválasztásától, hogy azok a burkolattal minél inkább harmonizáljanak, vagy épp ellenkezőleg, különleges kontrasztot alkossanak.  A Baumit Baumacol fugázó anyagai és szilikonja jó lehetőséget kínálnak erre.

A fugának, a kerámialapok közötti kapcsolatnak különösen fontos funkciója van. Látványelem, ugyanakkor védelmet és biztonságot nyújt, a burkolat tartósságát szolgálja.

Baumit Baumacol fugazo szilikon szinek.png

A Baumit Baumacol PremiumFuge fugázóanyag rugalmas, víz- és szennyeződéstaszító, így hosszú évekre garantálja a hidegburkolattal ellátott felület szépségét és biztonságát, a burkolat tartósságát szolgálva.

Csempedoki videója egy terasz fugázásáról szól. 

A Baumit Baumacol PremiumFuge fugázóanyag rugalmas, víz- és szennyeződéstaszító, így hosszú évekre garantálja a hidegburkolattal ellátott felület szépségét és biztonságát, a burkolat tartósságát szolgálva.

A Baumit  Baumacol Silikon tartósan elasztikus, ecetsavas, szilikonbázisú, penészedés és UV-álló tömítőanyag bel- és kültéri felhasználásra. Alkalmazható kerámiaburkolatok dilatációs hézagainak tömítésére, fal-fal, fal és padlótalálkozások lezárására, valamint csempeburkolatok és szaniterek találkozása közötti tömítésekre.

Csempedoki.jpg

Csempedoki videójában bemutatja a szilikon használatát. 

A Baumacol Silikon és a Baumacol PremiumFuge 24, egymással azonos színárnyalatban kapható.

Speciális esetekben, természetes kövek, járó-és mozaiklapok, cotto és márványlapok fugázására ─ akár homlokzaton is ─ kiváló megoldás a trassz kőzet tartalmú Baumacol TrassFuge, amely négyféle színben kapható.

Baumit fugakalkulator.png

A Baumit fugakalkulátor alkalmazása segít kiszámolni, hogy különböző csempeméretekhez és fugaszélességekhez hány kg fugázó anyagra lesz szükség négyzetméterenként és a teljes felületre.

A Baumit partnere a hidegburkolás népszerű mestere: Csempedoki. Videó sorozatában segítséget nyújt az anyagválasztáshoz, a kivitelezéshez és jónéhány fortélyt is bemutat. Videói a Baumit TV-ben láthatóak.

EZT IS Ajánljuk
Szerszám-anyag
Hőszigeteljünk okosan!
A homlokzati hőszigetelés elkészítésénél szigorúan be kell tartani a technológiát.


Gép- és anyagújdonságok
Új korszak a homlokzati színválasztásban
A családi- és társasházak homlokzatai időről időre színesednek – ma már egyre bátrabban alkalmazzuk a különböző színárnyalatokat. Akár merészebben kombinálunk, akár visszafogottabban, többé semmi nem szabhat korlátot kreativitásunknak.


Hírek
Baumacol új fugaszínek
A fugának, vagyis a kerámialapok közötti kapcsolatnak különösen fontos funkciója van. Esztétikai látványelem, ugyanakkor védelmet és biztonságot nyújt, valamint a burkolat tartósságát szolgálja. 


Szerszám-anyag
Különleges megjelenésű belső és külső terek
Hogyan tegyük egyedivé lakásunkat, vagy az előszoba egyik falát? Mitől lesz egy fodrászüzlet, egy magánrendelő váróterme vagy egy hotel aulája különleges? Szerencsére rengeteg lehetőségünk van arra, hogy nem mindennapi megjelenéssel nyűgözzük le az arra járókat. 
Gép- és anyagújdonságok

Képzőművészet a homlokzaton


Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.Fizessen elő digitálisan!

ötletmozaik.hu © 2020

minden jog fenntartva
Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság